Bivša takmičarka “Zvezda granda” raznježila porukom - BIGportal.ba
Ex Yu

Bivša takmičarka “Zvezda granda” raznježila porukom

Pjevačica Elena Milenskovska i bivša takmičarka “Zvezda Granda” će uskoro postati majka, a sad je otkrila stomak i pokazala je kako izgleda u sedmom mjesecu trudnoće.

Elena je odustala od takmičenja u “Zvezdama Granda” jer je ostala u drugom stanju, a sada je podijelila emotivnu poruku uz svoju fotografiju, prenosi Blic.

https://www.instagram.com/p/B2jRZ3woXFj/?utm_source=ig_embed

– Želim da vam kažem kako se osjećam. Prije svega ja sam žena u drugom stanju. To mi malo remeti hormone, reagujem na stvari na koje nikad nisam prije, dosta sam emotivnija, to najbolje zna moj partner. Nervoznija sam u nekim trenucima, pa onda stanem i zapitam se Elena šta ti je?! Pa se rastužim, pa zapjevam, pa opet zaplačem. Ne znam.. Čudno je ovo drugo stanje. Umorim se brzo, a želim sve da odradim od obaveza. Ali je ipak nešto najljepše što žena može da doživi. I hvala ti Bože na ovom daru. Od kada je počelo sve ovo što se po svijetu dešava, rekla sam sebi biću jaka sve će to proći, nedjelju dana sam bila super – napisala je ona.

https://www.instagram.com/p/B-E0d3zHTPr/?utm_source=ig_embed

– Sinoć poslije nedjelju dana me sve stiglo, plakala sam, zamolila mog muža da mi obeća da se sve ovo proći što prije. Ležali smo tako sat vremena. Grlili se, pričao mi je samo lijepe stvari, rekao mi je kako će on uvijek biti tu kao moja najveća podrška, pričao mi kako sam najljepša i dok plačem. Mnogo ga volim, znate? Lijepo je kada čovjek nije sam. Sve što se ovo dešava po svijetu i jučerašnji zemjotres u Zagrebu me je sve jako pogodilo, to su sve neki znači. Takođe ljudi… Smirimo se malo, jurimo samo materijalne stvari. Hajde da malo jurimo sreću, zagrljaje, osmjehe, pozitivu, da maštamo više. Učite od svega što se dešava. Čuvajte se. Zbog sebe a i zbog vaših voljenih. Da ne dozvolimo da se sve ovo još više širi – dodala je ona.

Danas objavljeno

Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića

Vanja A

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune

Vanja A

Ivana Banfić čisti štalu i uživa u seoskom životu

Vanja A

Ostavite komentar