Bivša supruga vladara Dubaija platila 6,4 miliona dolara da sakrije aferu s tjelohraniteljem - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bivša supruga vladara Dubaija platila 6,4 miliona dolara da sakrije aferu s tjelohraniteljem

Princeza Haya, bivša supruga šeika Mohameda bin Rashida Al Maktouma iz Dubaija, platila 6,4 miliona dolara da bi prikrila afera koju je imala s britanskim tjelohraniteljem.

Afera je navodno trajala dvije godine, a tjelohranitelj je bio u braku. Afera je otkrivena nakon presude suda u Londonu o starateljstvu nad djecom princeze. U presudi je navedeno da je “počinila preljubu s jednim od svojih muških tjelohranitelja”.

U sudskoj presudi nije naveden identitet tjelohranitelja, ali se u medijskim izvještajima navodi da je riječ o 37-godišnjem Russellu Flowersu. Istaknuto je da mu je princeza kupovala luskuzne poklone među kojima su sat od 16.000 dolara i vintaž sačmarica vrijedna 66.000 dolara.

Navodno mu je platila 1,6 miliona dolara da bi je držao podalje od supruga Mohameda Al Maktouma, potpredsjednika i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Haya je Flowersovim kolegama takođe platila 1,6 miliona dolara da ne otkriju aferu koja je počela 2016. godine.

Međutim, prevara je brzo otkrivena zbog čega je 46-godišnja princeza, kćerka preminulog jordanskog kralja bila primorana da napusti Dubai sa svoje dvoje djece.

U presudi je naglašeno da je šeik pokušavajući steći starateljstvo nad djecom vršio “kampanju zastrašivanja” protiv supruge i da ju je izrugivao zbog afere.

Jedan od Flowersovih prijatelja je poručio da su životi mnogih uništeni zbog afere. Flowers i njegova supruga nisu željeli govoriti o aferi, a to ne smiju uraditi ni njegove kolege koji su dobili novac da zataškaju aferu, prenosi New York Post.

Princeza se udala za šeika 2004. godine i time je postala njegova šesta supruga, a razveli su se prošle godine. Trenutno živi s djecom u kući vrijednoj 113 miliona dolara smještenoj u jednoj od najekskluzivnijih londonskih četvrti Kensington, prenose britanski mediji.

Izvor: Klix

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar