Bivša NBA zvijezda: "Spavao sam s više od 2000 žena..." - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bivša NBA zvijezda: “Spavao sam s više od 2000 žena…”

UOČI objave svog novog memoara Darkness to Light, bivša NBA zvijezda Lamar Odom otvorio se o varanju svoje bivše žene Khloe Kardashian, o zavisnosti, ali i o svom aktivnom seksualnom životu.

U memoaru Odom iskreno progovara o svojoj zavisnosti o drogama, kao i gotovo stalnim aferama tokom 4-godišnjeg braka s Kardashiankom. “Neko vrijeme biti s njom bilo je blagoslov i bio sam najsrećniji ikad”, piše Lamar u knjizi. “Bili smo jedan od najpoznatijih parova u Hollywoodu i zajedno smo zarađivali više novca nego što smo imali individualno.”

Резултат слика за Lamar Odom

Lamar je otkrio i kako mu je još uvijek žao zbog varanja Khloe. “To me muči do današnjeg dana. No žaljenje je nešto s čime svi moramo živjeti.”

Odom priznaje i da je bio zavisan o seksu, a tvrdi da je spavao s više od 2000 žena. “Seksao sam se s više od 2000 žena. Bilo je previše striptizeta za izbrojati”, piše. “Nije to bila velika stvar, no često bih im platio. Nikad nisam mislio loše o njima.”

U intervjuu za magazin People Odom je rekao kako mu je seks bio okidač za droge – jer “dvostruko poboljšate taj osjećaj”.

“Moja zavisnost o seksu i o kokainu idu jedna uz drugu.”

“Ostao sam bez pornića za gledanje. Tako znate da ste malo pretjerali.”

Odomova 14-godišnja karijera završila je 2013. godine, a kako se njegov kraj u ligi bližio, imao je sve više problema. “U početku braka bio sam joj vjeran”, piše. “Nisam mogao podnijeti smrtonosni koktel reflektora, zavisnosti, karijere u propadanju i nevjere.”

“Jesam li spomenuo paranoju, anksioznost i depresiju… nisam mogao držati ku*ac u hlačama ni kokain daleko od nosa.”

Odom se u oktorbu 2015. predozirao te je pronađen bez svijesti u bordelu. Završio je u komi, no gotovo čudesno se oporavio i zna da je srećan što je živ. Tokom tog razdoblja Khloe je pauzirala razvod.

“Njezina ljubav za mene morala je biti bezuslovna”, rekao je.

Razvod su okončali krajem 2016.

 

Index

Danas objavljeno

Tužna realnost: Madonna na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo, ruke skriva iz jednog razloga

Vanja A

Razvodi se Robin Rajt

Vanja A

Picerija razbjesnila goste jer dodatno naplaćuje sječenje pice

V.R.

Ostavite komentar