Bivša modelsica Sandra Meljničenko od muža DOBILA POKLON ZA ROĐENDAN VREDAN 600.000! - BIGportal.ba
Ex Yu

Bivša modelsica Sandra Meljničenko od muža DOBILA POKLON ZA ROĐENDAN VREDAN 600.000!

Ruski milijarder Andrej Meljničenko, kako pišu domaći mediji, iznenadio je suprugu Sandru za 44. rođendan putovanjem u svemir. Rus, koji je vlasnik skupih nekretnina širom sveta, superjahte i privatnih aviona, izdvojio je čak 600.000 dolara za ovaj rođendanski poklon bivšoj “modelsici”.

Biznismen, čije se bogatstvo procenjuje na 15,5 milijardi dolara, rezervisao je dve karte za prvu turističku raketu koja će napustiti Zemljinu orbitu!

– Andrej i Sandra odavno pričaju da bi voleli da putuju u svemir. Na to ih je podstakao prijatelj, britanski poslovni magnat ser Ričard Brenson. Njegova kompanija “Virdžin galaktik” razvija komercijalne svemirske letelice za turiste i već neko vreme prodaje karte za put. Često im je pričao o tome, sa mnogo strasti i entuzijazma, pa ih je ubedio da to probaju. Andrej je kupio kartu za njega i Sandru i poklonio joj je za rođendan, koji je proslavila 21. aprila. Oduševila se! – priča izvor blizak poznatom paru za Informer.

Prema njegovim rečima, oni će na ovu avanturu ipak morati da sačekaju još nekoliko godina.

– Milijarderi poput Ilona Maska i Džefa Bezosa uložili su mnogo novca u ovu granu turizma. Putovanje u svemir je sve izvesnije, ali Andrej i Sandra će još nekoliko godina morati da sačekaju svoj put u kosmos. Pored njih, još 700 osoba sa dubokim džepom rezervisalo je mesto na prvom letu u vasionu. Iz kompanije su im rekli da će se to sigurno desiti u narednih pet godina – priča izvor za gorepomenuti list.

Bogati Rus je do sada Aleksandru uvek iznenađivao skupim poklonima za godišnjice i rođendane. Tako je od njega dobila megajahtu od 450 miliona dolara kojom plove širom sveta, potom i podmornicu, a prošle godine i ostrvo u Hrvatskoj. Bivša “modelsica” je jubilarni 40. rođendan proslavila na glamuroznoj žurci od dva miliona dolara, koju je Andrej organizovao na impresivnom imanju Askot, u blizini Vindzora, zvanične rezidencije kraljice Elizabete II.

Podsetimo, Sandra je upoznala Andreja 2003. godine na jugu Francuske. Posle dve godine zabavljanja venčali su se na Azurnoj obali na ceremoniji koja je koštala 30 miliona dolara. Na svadbi su im pevali Vitni Hjuston, Kristina Agilera i Enrike Iglesijas. Ćerku Taru dobili su 2012, a sina Adrijana 2017. godine.

Danas objavljeno

Mrka će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana i to pored ovog pjevača!

Vanja A

Ana Kokić nikad vrelija u zagrljaju mlađe koleginice

Vanja A

Nives Celzijus opet “isprovocirala” dekolteom

Vanja A

Ostavite komentar