Bivša "Modelsica" danas je među najbogatijim srpkinjama: Udala se za 20 godina starijeg milijardera i živi kao u snu! - BIGportal.ba
Ex Yu

Bivša “Modelsica” danas je među najbogatijim srpkinjama: Udala se za 20 godina starijeg milijardera i živi kao u snu!

Ivana je bila jedna od najljepših članica prve postavke grupe.

Nekadašnja članica grupe “Models”, manekenka Ivana Berendika, danas je jedna od najbogatijih Srpkinja i uživa u velikom luksuzu.

Lepa Ivana se 2005. godine udala za 20 godina starijeg osnivača “Gugla” Tomasa Jermoluka. Upoznali su se kada je ona imala 25 godina, a on 45, a 2016. godine dobili su blizance.

Ivana se već godinama bavi dizajniranjem nakita, što predstavlja i na Instagramu, a sa suprugom i decom živi u raskošnoj vili u Majamiju.

U vreme popularnosti čuvenih “Modelsica” bila jedna od najlepših članica grupe i deo njene prve postavke, a za njom su muškarci uzdisali i ludeli. I danas, toliko godina kasnije, izgleda besprekorno.

“Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi”, ispričala je ranije.

“Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim”, otkrila je Ivana svojevremeno domaćim medijima.

Podsetimo, prvu i najuspešniju postavu grupe “Models” činile su Mimi Karanović, Ivana Berendika, Sandra Nikolić i Ivana Stamenković Sindi, koja i danas važi za jednu od najlepših i najzgodnijih Beograđanki.

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Voditeljka se utegla i pozirala u kratkom šortsu, komentari na njen brutalan izgled samo pljušte

Vanja A

Velika tragedija: Kakva se priča krije iza Slobodinog imena

V.R.

Luka i Leon su naše sve: Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

V.R.

Ostavite komentar