9. Novembra 2022.

Bivša djevojka Vuka Kostića otkrila njegovu SLABU tačku

Big Portal

Vuk Kostić važi za jednog od najatraktivnijih glumaca sa naših prostora. njegov ljubavni život je jako interesantan, a u medijima su ga povezivali sa mnogim poznatim damama. Ana Mihajlovski, Jelisaveta Orašanin i Ivana Peters su bile samo neke od njih.

Tokom studentskih dana on se zabavljao sa koleginicom Bojanom Stefanović. NJihova veza nije bila mnogo medijiski propraćena, ali je glumica jednom prilikom otkrila jednu ineteresantnu priču vezanu za njih dvoje.

Pre nego što su odlučili da stupe u emotivnu vezu, njih dvoje su često dobijali uloge u kojima su bili par. Bojana je istakla da je njemu bilo jako neprijatno da joj glumi momka.

“Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera”, podsetila se glumica kako je to izgledalo.

Međutim, kada su bili u vezi, situacija je bila potpuno drugačija.

“U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me `vata` da nisam znala kako da reagujem”, ispričala je Bojana jednom prilikom. 

https://www.instagram.com/p/Cj7Z6m0sWaG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3da96ae8-2950-48de-9c2d-79ee3e51d96b

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare