Bivša djevojka Pamelinog muža otkrila tajnu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bivša djevojka Pamelinog muža otkrila tajnu

Pamela Anderson udala se šesti put. Ona je, kako prenose strani mediji, sudbonosno “da” izgovorila telohranitelju Dejnu Hejharstu, a vjenčali su se u njenom domu, na ostrvu Vankuver i to na Badnji dan. Dejn je prije nje ljubio Keri (42), koja nema riječi hvale za njegovu novu ljubav.

Dejn je počeo da radi za Pamelu na jesen 2019. i tada ju je, govori Keri, ismejavao zbog zahteva. Ali sve se promenilo u martu prošle godine kada je Dejn počeo da sve više vremena provodi sa Pamelom.

Keri je Pamelu nazvala “razaračicom domova”, piše Mirror. Tvrdi kako joj je Pamela preotela dečka, s kojim je živela pet godina i ima dvoje dece.

– Ovo nije ljubavna priča nastala u karantinu, to je sve fasada. Tužno je što ovo ljudi slave i bodre, kada je sve počelo obmanom, poricanjem i životnim porazima za sve uključene ljude – rekla je Keri stranim medijima, a prenosi “24 sata.hr”.

Keri ističe kako su ona i Dejn sve radili zajedno. Išli su na porodične odmore i radili na mnogim projektima.

– Ostajao je kod nje u kući i nije dolazio . Ja sam se brinula za decu. U početku je sve negirao, ali kada sam se suočila s njim i pitala ga spava li s Pamelom, rekao mi je da jedino što može reći je da je prešao granicu – ispričala je Keri. Dejn je zatim uzeo slobodnog vremena da razmisli o životu.

Pamela se udala za Dejna na tajnoj, privatnoj ceremoniji. To joj je šesti brak i peti suprug. Za strane medije rekla je da se nalazi u rukama čoveka koji je voli.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Ko su kripto milijarderi? Čak 12 njih na velika vrata ušlo na listu najbogatijih na svijetu

Zeljka

U čast heroine: Postavljena spomen ploča Diani Budisavljević

Zeljka

Kada se po svijetu ide u penziju?

Zeljka

Ostavite komentar