"Bitnija mu patika od života": Reper na udaru kritika poslije incidenta u Teksasu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Bitnija mu patika od života”: Reper na udaru kritika poslije incidenta u Teksasu

Kajli Džener je izdala saopštenje u kojem izražava saučešće žrtvama tragedije na festivalu Astroworld, istovremeno podržavajući njegovog osnivača i svog partnera Trevisa Skota, koji se našao na udaru kritika jer nije ranije prekinuo nastup.

Policija je saopštila da je osam ljudi, uključujući jednog od 14 godina, umrlo, a mnogi su povređeni nakon što je prepuna i haotična publika na koncertu repera u njegovom rodnom gradu Hjustonu pojurila prema bini.

Trevisa Skota i organizatore događaja Astroworld, tužila su najmanje tri posetioca koncerta zbog povreda koje su zadobili.

Na društvenim mrežama kruži snimak gde se vidi da Trevis nastavlja sa izvođenjem dok ljudi pokušavaju da pomognu momku koji ima napad. Osim toga kako američki mediji prenose, i ranije je na Trevisovim koncertima bilo incidenata, jer je često je podsticao fanove da zaobiđu obezbeđenje i dođu na binu, ali nijedna od tih prethodnih situacija nije rezultirala smrtnim ishodom.

Jedna korisnica Tvitera postavila je video-snimak sa jednog nastupa repera koji prikazuje kako on skače u publiku, a onda u jednom trenutku počinje da proziva momka koji je pokušao da mu uzme patike, pozivajući masu da ga napadne, a onda je tražio da ga izbace sa koncerta.

Danas objavljeno

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Zeljka

Kroz norveški krajolik jednom od najljepših železnica u svijetu

Zeljka

Preminula glumica Luiza Flečer

Zeljka

Ostavite komentar