25. Jula 2021.

“Bitkoin – ključ za svjetski mir”

Big Portal

Džek Dorsi, Ilon mask i Keti Vud pre nekoliko dana učestvovali su na onlajn konferenciji “The B Word” tokom koje su raspravljali o budućnosti kriptovaluta, oko koje su svi optimistični.

“Ja se nadam da će stvoriti svetski mir ili pomoći u tome”, rekao je Dorsi o bitkoinu. “Imamo sve te monopole van ravnoteže, pojedinac nema moć, a količina troškova i smetnji koje dolaze iz našeg monetarnog sistema danas je stvarna i oduzima pažnju većim problemima”, dodao je Dorsi.

“Sve te distrakcije s kojima se moramo nositi na dnevnom nivou oduzimaju nam vreme za veće probleme, koji utiču na svakodnevni život svih pojedinaca na planeti. Moramo popraviti taj temeljni nivo i sve iznad nje poboljšava se na tako dramatičan način. Biće to dugoročni cilj, ali moja nada je definitivno mir”, dodao je saosnivač Tvitera, prenosi Index.

https://youtu.be/GhQfEYEPdgQ

Tokom panela Ilon Mask je takođe pokazao da veruje u bitkoin. Priznao je da i sam poseduje najpopularniju kriptovalutu, ali nije otkrio o kom se iznosu radi. Osim toga, rekao je i kako poseduje i nešto itirijuma, druge najpopularnije kriptovalute, kao i dodžkoina, mimkoina čiju je cenu “pumpao” tvitovima.

https://twitter.com/APompliano/status/1417922971650465796

Dodao je i da vjeruje da će Tesla ponovo primati bitkoin za prodaju svojih proizvoda. “Sve dok postoji svestan napor da se rudari bitkoina usmjere prema obnovljivim izvorima energije, onda Tesla to može podržati”, rekao je Mask.

https://twitter.com/APompliano/status/1417916025203462146

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare