“Biramo najuređenije”: Od 8. jula obilazak dvorišta - BIGportal.ba
Banja Luka

“Biramo najuređenije”: Od 8. jula obilazak dvorišta

Komisija za izbor najuređenijih dvorišta od sljedeće sedmice biće na terenu i obilaziti prijavljene u tradicionalnoj akciji Gradske uprave „Biramo najuređenije“.Kako su naveli iz Odjeljenja za komunalne poslove, završen je prvi dio ove akcije u kojem su sugrađani mogli da prijave svoja dvorišta, balkone, prostore zajednica etažnih vlasnika i školska…

Komisija za izbor najuređenijih dvorišta od sljedeće sedmice biće na terenu i obilaziti prijavljene u tradicionalnoj akciji Gradske uprave „Biramo najuređenije“.Kako su naveli iz Odjeljenja za komunalne poslove, završen je prvi dio ove akcije u kojem su sugrađani mogli da prijave svoja dvorišta, balkone, prostore zajednica etažnih vlasnika i školska dvorišta.

“Komisija za izbor je primila 33 prijave u svim kategorijama. Planirano je da od ponedjeljka, 8. jula, počne obilazak svih prijavljenih, a prema planu ovaj posao bi trebalo da se završi za dvije sedmice, nakon čega će uslijediti izbor najboljih”, kazali su u resornom odjeljenju.

Grad Banjaluka ovu akciju organizuje 17. put uzastopno, a najbolji prema izboru komisije, biće nagrađeni vrijednim nagradama.Ovogodišnja akcija je počela 25. maja, a i ovaj put biraće se najuređenije dvorište, najuređenije školsko dvorište, prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Banjaluka.com

Danas objavljeno

Radovi zavrću slavine u jednoj banjalučkoj ulici

Vanja A

Planirana isključenja električne energije za 01.decembar 2022. godine

Vanja A

UKC RS bez grijanja

M.

Ostavite komentar