''Bio sam izvan svog tijela, samo sam hodao i radio šta se od mene očekivalo'' - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

”Bio sam izvan svog tijela, samo sam hodao i radio šta se od mene očekivalo”

Princ Hari ne prestaje da iznenađuje javnost svojim šokantnim izjavama, pa je i ovoga puta otvoreno govorio o traumi sa kojom se dugo borio.

Princ Hari i Oprah Winfrey koproducenti su dokumentarne serije ”The Me You Can’t See”, pa je i ovoga puta vojvoda od Saseksa šokira iz dana u dan – samo početak. 

U najnovijoj epizodi nije krio da je posegao i za porocima, pa su mu droga i alkohol pomogli u prevazilaženju strašnih trauma iz detinjstva.

”Bio sam spreman da pijem i da se drogiram, da isprobavam i radim stvari koje su činile da manje osećam” naveo je, misleći na težak period nakon smrti majke, princeze Diane.

”Za jedan dan ili subotu veče popio bih dozu za sedam dana, ne zato što sam uživao, već zato što sam pokušavao da zamaskiram bol” opisao je period kasnih 20-ih godina kao noćnu moru.

Potražio pomoć posle 4 godine

Priznao je da je imao i napade panike i jaku anksioznost, a pomoć je tražio tek nakon 4 godine, kada je shvatio da će izgubiti i voljenu Megan ako se ne sredi.

Na pitanje kako je reagovao na suicidne misli svoje supruge, priznao je da nije ni pomišljao da to podeli sa svojom porodicom jer je znao da ih neće razumeti. Iz istog razloga ga je i razvlačenje po britanskim tabloidima učinilo bespomoćnim.

Mama je plakala zbog paparaca

Govoreći o uspomenama iz detinjstava, dok je vreme provodio sa mamamom, rekao je sledeće:

”Kad god smo zajedno bili u automobilu, paparaci su nas jurili, a mama gotovo da nije mogla da vozi od suza u očima”. Najgori osećaj jeste onaj nakon što je saznao da je Lady Di doživela saobaćajnu nesreću: ”Bio sam izvan svog tela, samo sam hodao i radio šta se od mene očekivalo”. 

Danas objavljeno

Ne može da spremi jelo za vrijeme koje piše u deklaraciji, pa tuži kompaniju za pet miliona dolara

Vanja A

10 najljepših žena svih vremena – po izboru običnih ljudi

Vanja A

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Vanja A

Ostavite komentar