Bio je veliki zavodnik, a očarala ga je žena sanjivih očiju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bio je veliki zavodnik, a očarala ga je žena sanjivih očiju

Jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, poznat po maestralnoj ulozi Rona Vudrufa u filmu “Poslovni klub Dalas” sutra slavi 52. rođendan.

Metju Mekonahi je rođen 4. novembra 1969. u gradiću Uvaldeu u američkoj saveznoj državi Teksas. Njegova majka Mari Kejtlin bila je vaspitačica u vrtiću, ali i književnica koja ga je i podučavala, dok je otac Džejms Donald Mekonahi imao benzinsku pumpu, a uz to je igrao američki fudbal.

Mekonahi je zahvaljujući filmu “Sluđeni i zbunjeni” iz 1993. godine preko noći postao slavan, a posle ovog filma nizali su se uloge u filmovima “Teksaški masakr motornom testerom”, “Vreme ubijanja”, “Lovac na blago”, “Zlato”, “Gospoda”, a za ulogu u filmu “Poslovni klub Dalas” 2013. gdoien dobio je Oskara.

Pre nego što je sreo svoju izabranicu Kamilu Alves, Metju je važio za velikog zavodnika čije ime se vezivalo za veliki broj žena, među kojima su Sandra Bulok i Penelope Kruz:

“Bio sam stari neženja. Uživao sam u životu koji sam vodio, ali sam znao da ne mogu tako do kraja”, govorio je svojevremeno.

Danas ovaj glumac vodi miran, porodičan život sa Kamilom sa kojom je u braku deset godina.

Par se 2006. upoznao u jednom noćnom klubu u Los Anđelesu, a Kamila je kasnije izjavljivala da nije znala da je on slavni glumac, jer se on uspešno skrivao iza poduže brade i velikog šešira.

Venčali su se 2012. godine i imaju troje dece Levija, Vidu i Livingston: “Ništa se nije promenilo od prvog dana do danas. Jednostavno je obožavam”, kazao je.

Takođe je izjavljivao da je veoma veran svojoj ženi i da ne želi da magija kojom ga je očarala prestane”: “Sitna iznenađenja i mali znaci pažnje pomažu da održite vatru ljubavi”, poručio je.

Danas objavljeno

Katastrofe iz Kana – izdanja koja su izazvala šok i nevericu

Zeljka

Stručnjaci riješili zagonetku roditeljima – šta da radite kada djeca neće da jedu povrće

Zeljka

Više od 100 Amerikanaca kampovalo ispred suda da podrži Džonija Depa

Zeljka

Ostavite komentar