Bio je njena prva i velika ljubav: S ovim čovjekom je Karleuša prije Duška sanjala o velikoj porodici - BIGportal.ba
Ex Yu

Bio je njena prva i velika ljubav: S ovim čovjekom je Karleuša prije Duška sanjala o velikoj porodici

Prva ljubav Jelene Karleuše obilježila je pjevačici jedno životno razdoblje.

U periodu kada je tek kročila na javnu scenu, kao tinejdžerka, javnost se donekle sjeća da se zabavljala s momkom s kojim je imala velike planove za budućnost.

Sa samo 19 godina, s velikom iskrenošću, Jelena je javno govorila o izvjesnom Nemanji, koji ju je činio sretnom.

– Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu – pričala je pevačica s osmijehom na licu, prenosi “Svet&Scandal” .

Kao što to biva sa svim velikim, prvim ljubavima, Jelena je imala veliku želju da sa Nemanjom provede čitav životom i da osnuje s njim porodicu.

– Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovjek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece –  dodala je ona, prenosi spomenuti medij.

https://www.instagram.com/p/BxFXIulItfN/?utm_source=ig_web_copy_link

Ipak, sudbina im je pomrsila planove, te je tinejdžerska ljubav pala u zaborav i nakon raskida od spomenutog momka, Karleuša je uplovila u vezu za žestokim momkom Zoranom Davidovićem Ćandom, sa kojim se zabavljala do njegove smrti.

Danas Jelena je sretna pored supruga Duška, sa kojim je u braku preko jedne decenije i sa kojim je dobila kćerke Atinu i Niku, a kako je jednom prilikom ispričala, neostvarena želja njene jače polovine je da dobiju muško dijete.

– Duškova najveća želja je sin. Ništa ne silimo, ako se desi, desit će se. Pobogu, nisam ni 40 napunila. Sve se može kad se hoće – rekla je Jelena 2018. godine za “Hello” .

Izvor: story.rs(S.P.)

Danas objavljeno

Lidija Vukićević u bikiniju oduševljava na pragu sedme decenije

V.R.

Emotivna objava Nikoline Pišek: “Pitala me je – kako da zna da ja neću otići?”

Zeljka

Ceca ispunila obećanje: Saši Popoviću stigao poseban poklon

Zeljka

Ostavite komentar