7. Augusta 2021.

Bio je klinički mrtav 45 minuta, a onda se “vratio” i opisao šta je vidio

Big Portal

On je osetio da nešto sa njim nije u najboljem redu, pozvao je hitnu pomoć i rekao im, da misli da doživljava infarkt. Kada je stigao u bolnicu više nije pri svesti, ali su u prvom trenutku uspeli da ga ožive i uklone blokadu. Ipak, uprkos svim naporima, došlo je do fibrilacije srčanih komora.

“On nije imao otkucaje srca, nije imao krvni pritisak i nije imao puls”, izjavila je medicinska sestra Emili Bišop. Doktor je četiri puta pokušao da ga oživi, ali nije uspeo u tome. Kako Brajan priča, dok su doktori ulagali napore da ga povrate, on je bio u nebeskom svetu i opisao kako je to izgledalo:

“Postoji zagrobni život i ljudi moraju da veruju u to”

“Jedina svar koje se sećam je da sam video svetlost i krenuo ka toj svetlosti. Bio je put obložen cvećem i ja sam išao ka beloj svetlosti, sve dok nisam naišao na svoju maćehu, koja je nedavno preminula. Ona je bila nešto najlepše kada sam je video, bilo je kao prvog dana kada sam je upoznao, izgledala je tako srećno”, kaže Miler i dodaje da se seća da ga je uhvatila za ruku i rekla da nije još došlo njegovo vreme:

“Nije tvoje vreme, ne treba da budeš ovde, moramo te vratiti nazad, imaš još toga da obaviš”, prisetio se.

Nakon 45 minuta, njegov puls se vratio

“Njegov mozak nije dobijao kiseonik 45 minuta, činjenica da on hoda, govori, smeje se, sve je neverovatno”, rekla je začuđena medicinska sestra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare