Bio je glavni akter meksičkih sapunica i miljenik žena, a mnogi tvde da danas izgleda bolje nego na vrhuncu slave - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bio je glavni akter meksičkih sapunica i miljenik žena, a mnogi tvde da danas izgleda bolje nego na vrhuncu slave

Gluma, stas, šarm i zavodljiv izgled ono je što pamtimo iz dana kada je Fernando Colunga vladao malim ekranima.

U svojoj bogatoj karijeri može se pohvaliti da ulogama u čak 200 filmova i serija, a domaća javnost ga posebno pamti po meksičkim sapunicama. Uloga Jose Armanda Peñarreal De Velasca u popularnoj seriji “Esmeralda” ga je proslavila, a žene širom svijeta bile su prikovane za ekran željno iščekujući svaku novu epizodu.

https://www.instagram.com/p/CZe_WFmpHno/?utm_source=ig_web_copy_link

Iako je prošlo mnogo vremena i meksičke sapunice ne drže više primat, mnogi ga se rado sjećaju. Interesantno je kako se slavni meksički zavodnik skoro nimalo nije promijenio, a mnoge obožavateljice tvrde da izgleda bolje nego ikada.

Fernando danas ima 56 godina i ostao je u glumačkim vodama. I dalje ima obožavatelje širom svijeta, a magazin Glamour proglasio ga je najatraktivnijim glumcem čak dvije godine zaredom.

https://www.instagram.com/p/CZxmnUMJFF2/?utm_source=ig_web_copy_link

Osim što živi na staroj slavi, bilježi i dobru zaradu i pametno investira, a časopis “People With Money” proglasio ga je i najbolje plaćenim glumcem na svijetu.

Azra.

Danas objavljeno

Pike prošetao ulicom s novom djevojkom

Vanja A

Ovo je poljubac o kom svi bruje: Glavni akteri Džil Bajden i muž Kamale Haris

Vanja A

Madonna odgovorila kritičarima svog izgleda

Vanja A

Ostavite komentar