Bio je do ušiju zaljubljen u Prijovićku! Na kraju se oženio voditeljkom, a na svadbi su se posvađali zbog jedna stvari - BIGportal.ba
Ex Yu

Bio je do ušiju zaljubljen u Prijovićku! Na kraju se oženio voditeljkom, a na svadbi su se posvađali zbog jedna stvari

Ljubomir Perućica godinama važi za jednog od najboljih frajera među muškim zvezda “Granda”.

 Na njegov šarm pale su mnoge, pa i pevačica Aleksandra Prijović, sa kojom se zabavljao pre nego što se udala za Filipa Živojinovića, sina bivšeg tenisera Bobe Živojinovića.

Nakon raskida sa Aleksandrom Ljubomir je bio u nekoliko kraćih veza, onda se 2018. godine skrasio kraj atraktivne voditeljke Katarine Kolozeus.

Ljuba je u oktobru 2018. godine Katarinu zaprosio na njen rođendan, a venčali su se i napravili veliku svadbu godinu dana kasnije.

FOTO: PRINTSCREEN, PREMIJERA

– Nije baš svađa, samo se nismo složili. Popustio je on, nije imao izbora – rekla je Katarina medjima, a onda se Perućica nadovezao:

– Da, nisam imao izbora. Ja bih voleo da je ona uzela moje prezime, a svoje sklonila, a ona želela da zadrži svoje prezime i da doda moje, tu se jedino nismo složili.

Katarina je potom opravdala svoj postupak.

– Ne, nego imam mnogo dobro prezime, niko ga nema i žao mi je bilo da ga se rešim. Sad sam i Kolozeus i Perućica, pošteno – navela je mlada.

FOTO: ATA IMAGES

Izvor: Kurir

Danas objavljeno

Aleksandra Mladenović o raskidu: Ne želim kontakt sa Isakom

Vanja A

Sloboda Mićalović otkrila šta je tajna njenog njegovanog izgleda

Vanja A

Koje je pravo ime Ilde Šaulić, ima posebno značenje

Vanja A

Ostavite komentar