25. Augusta 2020.

“BILO MI JE TEŠKO DA SKINEM ETIKETU” Sara Jo otvoreno o onome što je NAJVIŠE POVRIJEDILO u karijeri

Big Portal

Ja sam osam godina na muzičkoj sceni, i mislim da osam godina nije malo. Nakon takmičenja sam imala problem da skinem etiketu takmičara i mladog izvođača. Trebalo mi je dugo da se u pravom svjetlu predstavim publici, da oni shvate zašto sam ja tu, koja je moja namjera i poruka. To je baš bio dug put, prvenstveno je meni trebalo dugo vremena da se naviknem, jer mi se čini da se sve prebrzo desilo – kaže Sara, piše Telegraf.

Kaže, najviše ju je povrjeđivala jedna stvar.

– Ja sam htjela da se dokažem kao performer, a onda su u nekom trenutku krenuli medijski naslovi da ja idem na kartu da stalno ističem stas zato što nemam glas! To svakome može da izazove frustracije i komplekse, a i meni je. Pa sam se nakon toga trudila da se fokusiram na glas, a samim tim sam izgubila ono nešto što je mene izdvajalo od ostalih – objasnila je Sara za Monfo.

Saru je to podstaklo da istraje u onome što zaista jeste.

– Shvatila sam da ne možeš svakome da udovoljiš, i da je treba da pratiš neki svoj osećaj, a da definitivno određene stvari ostaviš po strani, inače se pogubiš. Malo je reći da se pogubiš – dodala je.

Pjevačica ističe da visoka očekivanja publike mogu da budu izuzetno frustrirajuća.

– Ako odlučiš da obučeš prvo na šta si naletio kod kuće, onda nailaziš na osude: Pa kako si to sebi dozvolila? Ne središ se – kako si to sebi dozvolila? Previše se središ – Bože, ona ide nonstop na tu kartu senzualnosti, seksipila. I ono što me možda najviše remeti proteklih nekoliko godina je to što se od javnih ličnosti konstantno očekuje neki komentar i neko mišljenje – iskrena je Jovanovićeva.

Srpskainfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare