Biljana Krstić u šoku zbog Balaševića: "Otišao je moj kum" - BIGportal.ba
Ex Yu

Biljana Krstić u šoku zbog Balaševića: “Otišao je moj kum”

Muzičar Đorđe Balašević juče nas je napustio u 67. godini života. Njegova kuma Biljana Krstić bila je u šoku kad je čula da je preminuo, a priča o njegovom venčanju sa Oliverom, sa kojom je bio četiri decenije u braku, govori kakav je čovek bio Balašević.

Biljana Krstić je sinoć otkrila da se dugo nije videla sa Balaševićem.

“U šoku sam. Šta da kažem? Nema sam. Otišao je moj drug iz mladosti, moj kum, iako se nismo viđali dugo, često mi je bio u mislima”, rekla je ona domaćim medijima.

Ali priča kako su Krstić i Balašević postali kumovi ostaje jedna od zanimljivih priča iz sveta Jugoslavije.

“Krajem sedamdesetih naš eminentni rok kritičar Peca Popović došao je na ideju da sa Borom Đorđevićem pređem u Balaševićev ‘Rani mraz’. Ali, Bora ubrzo napušta grupu i osniva ‘Riblju čorbu’, a ja ostajem sa Đoletom. Dugo smo bili predstavljani kao Đorđe Balašević i grupa ‘Rani mraz’, a to sam bila ja”, rekla je Krstić jednom prilikom, pa nastavila:

Krstić je navela šta je tada Đorđe uradio, čega se i dan danas seća.

“Đole je samo javio Bočeku i meni da ponesemo lične karte i dođemo u Novi Sad na neko snimanje, što je bilo potpuno u njegovom stilu”, rekla je tom prilikom.

“Kumovi na venčanju su nam bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole ‘prevario’ rekavši da treba da snimaju neku emisiju na televiziji i da obavezno ponesu lične karte. Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci ‘Svadbenog marša’, dočekali su nas matičar i njegova asistentkinja sa lentama, a Đole je to morao da prokomentariše: ‘Oho, vidi Mis i prva pratilja’. Kad su pitali da li neko ima nešto da prijavi, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu sa ler-gasom, auspuh nešto ne radi dobro… I tako smo se mi ‘legalizovali”, rekla je Olivera svojevremeno.

Danas objavljeno

Goca Tržan otišla na estetsku korekciju pa poručila: Kao što vidite nisam prirodno lijepa!

Vanja A

Preminuo bivši bubnjar benda “Atomsko Sklonište”

Zeljka

PETAR BOŽOVIĆ NIKAD ISKRENIJI: Razveo sam se, jer nisam mogao da podnesem pobačaje, htio sam porodicu i djecu

Zeljka

Ostavite komentar