Bili su vjenčani 33 godine, pa odlučili da se razvedu - BIGportal.ba
Ex Yu

Bili su vjenčani 33 godine, pa odlučili da se razvedu

Momčilo i Emilija u braku su bili 33 godinu, a pre toga su sedam godina živeli zajedno. Ono što je i te kako zanimljivo kada su njih dvoje u pitanju jeste način na koji su se upoznali – u autobusu.

“Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o’ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko meseci smo profurali”, istakao je muzičar svojevremeno u intervjuu za “Novosti”.

“Meni je to bilo kao da me odbila, jer ne znam ko ne izlazi nedeljom”, pričao je Bajaga u svojoj ispovesti.

Venčali su se 1989, sledeće godine su dobili sina Marka, a osam godina kasnije i ćerku Anđelu.

Emiliji je posvetio sve svoje ljubavne pesme.

“O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas”, ispričao je roker.

Ni deci nije bilo lako da odrastaju uz poznatog oca. Bajaga tvrdi da je imati slavnog roditelja privilegija, naročito kada se organizuju veliki koncerti.

“Tad sam nervozniji, a to se onda prenosi i na njih. Mnogi im prijatelji iz škole traže karte za koncert, pa onda oni kod kuće žickaju od mene, a tih dana mi nije ni do čega”, govorio je Bajaga.

Danas objavljeno

Bora Đorđević postao počasni građanin Čačka

Vanja A

Bajaga otkrio koja greška se krije u legendarnoj pjesmi “Tamara”

Vanja A

“Žao mi je, kasniš”

Vanja A

Ostavite komentar