"Bili smo u pravu, ako prećutite ovaj skandal...." - BIGportal.ba
Region Vijesti

“Bili smo u pravu, ako prećutite ovaj skandal….”

Nakon hapšenja državljanina Crne Gore na tzv. Kosovu, osim premijera Zdravka Krivokapića reagovala i koalicija Demokratski front.

Naime, članica vladajuće crnogorske koalicije zatražila je od Vlade Crne Gore da od svojih “partnera sa Kosova” zahteva hitno puštanje na slobodu Rista Jovanovića, koji je juče uhapšen na Gazimestanu.

“Jovanović je danas na Gazimestanu štitio monahinju koja je bila izložena maltretiranju od strane ovih razbojnika. Ukoliko Vlada Crne Gore prećuti ovaj skandal, i ukoliko Jovanović ne bude odmah pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija tzv. države Kosovo u Podgorici”, saopšteno je sinoć iz DF-a.

I ovaj događaj, dodaju u DF-u, govori da “smo bili i te kako u pravu kada smo se još 2008. godine borili da se ni po koju cenu ne sme priznati ova lažna država”, prenosi CdM.

“Tada je vlast DPS zabila nož u leđa Srbiji i srpskom narodu i ohrabrila albanske ekstremiste da nastave s terorom nad našim narodom. Isto tako se danas ponašaju i Krivokapić i Bečić, koji koriste svaku priliku za saradnju i čestitke osobama koje predvode taj progon Srba na KiM”, zaključuju u DF-u.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić zatražio je juče od prištinskih vlasti da saopšte da li su i zašto uhapsili državljanina Crne Gore, i da, ukoliko nije počinilac krivičnog dela, odmah bude pušten na slobodu.

Mediji su ranije preneli da je na Gazimestanu priveden mladić iz Podgorice jer je prigovorio pošto su specijalne policijske snage tzv. Kosova zatražile od jedne monahinje da otvori torbu.

Danas objavljeno

Bajden sa bine dozivao preminulu saradnicu: “Džeki, gdje si?”

M.

Plenković: Do nedjelje mogu biti nametnute izmjene Izbornog zakona BiH

M.

Rusija potpisala sporazum sa talibanima

Vanja A

Ostavite komentar