Bili Ajliš je do prije devet godina spavala u krevetu sa roditeljima i bratom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bili Ajliš je do prije devet godina spavala u krevetu sa roditeljima i bratom

Pevačica Bili Ajliš je otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima i otkrila da je spavala u krevetu sa roditeljima i bratom do 11. godine, usled anksioznosti zbog razdvajanja.

Ajliš (20) se osvrnula na probleme iz detinjstva tokom nedavnog intervjua za “Sunday Times Magazine”, priznajući kako, kada je bila mlađa, nije mogla da bude odvojena od svojih roditelja, Megi Bjard i Patrika O’Konela.

“Nisam mogla da budem daleko od svojih roditelja. Brinula sam se šta će im se dogoditi, šta će se meni dogoditi, brinula sam se da ću biti zaboravljena”, ispričala je mlada umetnica.

Ajliš je dalje rekla da je, usled anksioznosti zbog razdvajanja, provela delove svog detinjstva u krevetu sa roditeljima i starijim bratom Fineasom O’Konelom.

Kako kaže, to se nije promenilo sve dok njen brat nije napunio 10, a ona 11 godina.

Takođe je otkrila da bi, kada je spavala sama, pozvala roditelje, jer nije volela mrak i plašila se da su “škorpije” na podu njene spavaće sobe.

“Nisam mogla da spavam sama. Ako se probudim, a moji roditelji nisu tu, a svetla su ugašena, vrištala bih dok ne dođu do vrata”, rekla je ona, i dodala: “I nisam mogla da siđem sa kreveta u mraku jer sam bila sigurna da škorpije puze po podu”.

Ajliš je govorila i o sadašnjem odnosu sa porodicom, objašnjavajući kakav je osećaj kada je podržavaju tokom karijere.

“Obično kada napuniš 18 godina odeš na koledž i ostaviš celu porodicu iza sebe. Tako je lepo što svi možemo da putujemo svetom”, istakla je Ajliš.

“Definitivno smatram da je moja mama dosadna, ali to je zato što je ona moja mama i svačija mama je dosadna. Ali ja je volim, ona je kao knjiga, zna sve, i tako sam zahvalna jer ne znam ništa”, dodala je pevačica.

Danas objavljeno

Ris Viderspun miješaju sa kćerkom: Kao blizankinje

Vanja A

Pogledajte kako Dubai “nestaje” u pješčanoj oluji

Vanja A

HIT NA INTERNETU Časna sestra juri kofer po ulici u Dubrovniku

Vanja A

Ostavite komentar