29. Oktobra 2021.

Bile su nerazdvojne a on je kriv što više nisu dobre!

Big Portal

Kako se priča, glavni razlog prekida prijateljstva jeste sin Božinovske koji se poslednjih godina kretao u problematičnom društvu, pa Brena nije dozvolila da se njen najmlađi sin Viktor druži sa njim i zato se udaljila od Goce.

Lepa Brena
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

„Ne čitam više ni vesti ni ništa jer se odmah iznerviram. Neću da komentarišem ni Brenu, ni tu situaciju. Eto, ne interesuje me šta se priča. O takvim glupostima da je moj sin krivac što Brena i ja više nismo tako dobre kao nekad neću pričati”, rekla je Goca za Star, ali je zato njihova zajednička prijateljica otkrila pravu pozadinu.

„Brena, Goca i Sanja Đorđević su bile trio koji je harao godinama. Svuda su putovale zajedno i bile su nerazdvojne. Međutim, kada su deca stasala i pozavršavala škole, Mirko je upao u neko malo problematičnije društvo, a to se Breni nije dopalo. Bila je upućena i kada je učestvovao u nekim incidentima i tučama zbog čega je bio i privođen. Kako su se Stefan i Viktor mnogo družili sa Mirkom i izlazili zajedno, Brena je zbog njih dvojice presekla. Jednostavno je zabranila da izlaze i da se druže sa Mirkom, a ona je onako na fin način prestala da se druži sa Božinovskom”, rekla je za prijateljica.

Goca Božinovska
FOTO: PRINTSCREEN/PINK

(kurir.rs/star)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare