Bila u braku sa Erosom Ramacotijem, bizarni kult joj uništio život - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bila u braku sa Erosom Ramacotijem, bizarni kult joj uništio život

Voditeljka Mišel Hunciker (45) nedavno je fotografisana na popularnoj italijanskoj plaži Milano Maritima sa ćerkama Selest i Sol.

Pokazala je zavidnu figuru u interesantnom šarenom bikiniju – pohvalila se ravnim stomakom i zategnutim telom, ali je pokazala i da je uspela da sačuva prirodnu lepotu, kojom je u mladosti očarala i Erosa Ramacotija.

Podsetimo, šira javnost prvi put je čula za Mišel Hunciker kada se pročulo da je u vezi s muzičkom zvezdom Erosom Ramacotijem. U tom trenutku Mišel je imala tek 19 godina, dok je pevač bio u tridesetim. Par se potom venčao 1998. godine, a rastali su se 2002, dok se formalni razvod dogodio tek 2009. S Ramacotijem je dobila ćerku Auroru Hunciker Ramacoti, koja danas ima 25 godina i koja je rođena dve godine pre njihovog venčanja.

Kako se u italijanskim medijima spekulisalo, jedan od razloga za razvod bilo je to što je Mišel odbijala da prekine svoje veze s bizarnim kultom Ratnici svetlosti, čija je članica bila pet godina. Dok je Ramacoti imao upalu grla, oni su se zbližili s doktorkom koja ga je lečila, a lekarka je ubrzo svoju prijateljicu odvela na sastanke sekte koja je odmah “usisala” lepoticu.

Takođe, bila je u braku sa Tomasom Trusardijem, naslednikom čuvene kompanije Trusardi, s kojim ima ćerke Selest i Sol.

Danas objavljeno

Adele u novom intervjuu govori o umjetničkom i ličnom preporodu

Vanja A

Ima 52 godine a izgleda kao “avion”: Džej Lo otkrila ključ njene mladolikosti

Vanja A

11 zadivljujućih univerzitetskih biblioteka širom svijeta

Vanja A

Ostavite komentar