Bila sam dobro, a onda su ponovo počeli simptomi: Marijana Mićić tražila pomoć psihoterapeuta - BIGportal.ba
Ex Yu

Bila sam dobro, a onda su ponovo počeli simptomi: Marijana Mićić tražila pomoć psihoterapeuta

“Ja sam za neko sasvim drugo vrijeme”, kaže glumica.

Gumica i voditeljka Marijana Mićić priznala je da svakodnevno živi u strahu i da je zbog toga posećivala psihoterapeuta.

Bori se sa hipohondrijom, o čemu je otvoreno pričala sada i javno.

“Hipohondar sam po prirodi, ali kad nas je zadesila korona, za divno čudo nije bilo ni trenutka panike ni nerealnog straha, već smo odlučili da idemo dan po dan, dok se ne izlečimo. Izgleda da bolje reagujem kad se nađem u konkretnoj situaciji, nego dok u vazduhu lebdi pitanje da li će se desiti ono čega se bojim. Čak mislim da je dobro što sam koronu prebolela tada, jer bih sada na snimanju bila van sebe, budući da ekipu čini pedeset ljudi”, rekla je Marijana.

Jednom prilikom glumica je za sebe rekla da je “hodajuća paranoja puna strahova”, a sada je pojasnila i kako to ume da izgleda.

“Da li je dovoljno da kažem kako sam pre nekoliko godina slučajno progutala žvaku i zvala hitnu pomoć da pitam šta da radim? Ne šalim se. (smeh) Nikad nisam čula da su nekom u privatnoj ordinaciji rekli: “Ne, to vam nije potrebno, idite kući”. A meni su govorili. Godinama je to trajalo, a kad je počelo da mi remeti svakodnevni život, odlučila sam da potražim lek”, ispričala je.

Marijana MićićIZVOR: INSTAGRAM/MICICMARIJANA

“Možeš da biraš da li ćeš kod psihologa, psihijatra ili psihoterapeuta. Odabrala sam psihoterapeuta, jer mislim da ti psihijatri odmah propišu neki lek, što mi se ne dopada, osim ako baš ne mora. Geštalt psihoterapija mi je bila super. Miloš se šalio da me je psihoterapeutkinja “popravila”. Nekoliko godina sam bila dobro, a kad su ponovo počeli da se javljaju nekadašnji simptomi, rekao mi je: “Idi kod one tvoje, da te opet popravi”. Meni ovo gradsko ludilo uopšte ne odgovara. Ja sam za neko sasvim drugo vreme. Bilo bi divno kada bih mogla da se, kako kažu u mom selu, prošetam po šoru, vratim kući, sednem na klupu i posmatram ljude”, izjavila je glumica.

(MONDO/Hello)

Danas objavljeno

Sinoć “gorio” Kalemegdan: BRENA I SENIDAH u muzičkom okršaju zapalile masu

Zeljka

Tamara Milutinović otkrila šta je odlučila da promijeni u trudnoći

Zeljka

Ko je omiljena pjevačica Nikole Jokića? Jedna od naših najvećih zvijezda

Zeljka

Ostavite komentar