29. Oktobra 2019.

Bila je uvjerena da joj je dečko umro – onda ga je srela u restoranu

Big Portal

Scenarij koji zvuči kao iz filma dogodio se jednoj australskoj ženi poznatoj samo po imenu Rachel. Mlada žena otvorila se za ABC.net.au o situaciji koju je doživjela s bivšim dečkom.

Rachel je imala 18 godina kad je počela izlaziti s chefom iz lokalnog puba. Vezu je opisala kao lijepu, no stvari su se promijenile kad je njezin dečko izgubio posao i posudio od nje stotine dolara.

Nešto novca joj je vratio no kad su prekinuli nekoliko mjeseci kasnije, ona tvrdi da joj je odbio vratiti ostatak novca i prestao odgovarati na poruke. Stvari su postale čudnije kad su je njegovi prijatelji obavijestili da mu je nestao namještaj iz kuće.

“Namještaj je nestao, krevet je nestao, sve je nestalo”, objašnjava Rachel. “Početna priča bila je da je otišao na odvikavanje u Queensland”. Ona nije bila potpuno uvjerena u to, no prije nego je imala vremena za istražiti, mama njezinog bivšeg poslala joj je poruku da je njezin sin umro.

“Retrospektivno, zvuči glupo, no nemate nikakvog razloga sumnjati u to. Da vas nazovem i kažem vam da vam je mama umrla, ne biste tražili potvrdu smrti…”

Rachel kaže kako se “na svoj način” nosila s tim i na kraju krenula je dalje. Dvije godine kasnije priča je dobila epilog.

Kad se vratila u svoj rodni grad s prijateljicom, stale su u restoranu i ostale šokirane kad su otkrile da njezin bivši dečko radi tamo. “Samo sam se šokirala”, prisjetila se Rachel.

No prije nego se suočila s njim, Rachel su zamolili da napusti restoran. Nije bila sigurna šta da radi pa je odlučila razgovarati s policijom, no oni joj nisu mogli pomoći, kazavši da je “njezina riječ protiv njegove”.

Kasnije iste večeri, mama njezinog bivšeg dečka ponovo se javila Rachel, ovaj put kako bi joj se požalila da je napravila scenu u restoranu zbog koje je njezin sin dobio otkaz.

Čitava saga ženu je potresla i još uvijek ne razumije u potpunosti zašto i kako se sve to dogodilo. Želja joj je da može s njim sjesti i razgovarati. “Imala bih pitanja”, zaključuje. “Jedno ili dva”.

Index

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
trackback
4 godine prije

[…] post Bila je uvjerena da joj je dečko umro – onda ga je srela u restoranu appeared first on […]