2. Aprila 2021.

Bila je prvi negativni ženski lik: Šta danas radi Rubi?

Big Portal

Barbara Mori (43) koja je opštepoznata tumačenjem glavne uloge u telenoveli Rubi, gde je glumila prvu negativnu glavnu junakinju, veoma je popularna na društvenim mrežama.

Veoma često objavljuje fotografije na Instagramu gde ima više od dva miliona pratilaca. Ujedno, pokušava da podigne sve svest ljudi da mogu da menjaju svet oko sebe.

“Ako se jedna osoba promeni, ceo svet se menja. Ako vam se ne dopada svet u kom živite, najbolje što možete da radite na sebi jeste da otkrijete novi način gledanja na taj svet. U njemu ima mnogo loših stvari, ali ima i čuda poput ljubavi. Moramo da promenimo naš fokus i način gledanja na stvari. Učenje da posmatramo lepe stvari u životu pomaže nam da shvatimo priliku koju imaju sva ljudska bića – radimo različite stvari da bismo izgradili bolji svet”, napisala je Barbara.

https://www.instagram.com/p/CMPZQdxLgqT/?utm_source=ig_web_copy_link

Čuvena Rubi udavala se jednom i tu za Keneta Reja Sigmana. Bili su u braku samo godinu dana. Ima sina, Serhija Majera Morija koji je dobio ćerku pre pet godina. Ona se zove Mila Majer Sabtil. Barbara je postala baka predivne devojčice kada je imala samo 38 godina.

Da podsetimo, ona je rođena u Urugvaju, a glumom se bavi od 1996. godine. Njeno poslednje pojavljivanje bilo je u seriji “La Negociadora” 2020. godine, a trenutno radi na novom projektu.

https://www.instagram.com/p/CLfyorIrKJe/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare