Bila je prva javna djevojka Željka Joksimovića, pogledajte kako ona izgleda - BIGportal.ba
Ex Yu

Bila je prva javna djevojka Željka Joksimovića, pogledajte kako ona izgleda

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji Željko Joksimović (49) u braku je s devet godina mlađom voditeljicom Jovanom od 2012. s kojom ima troje djece, a o svojim bivšim ljubavima nikad nije puno pričao.

Poznato je da je s bivšom, samozatajnom suprugom Vesnom dobio najstariju kćer Minu (26) koja je krenula njegovim muzičkim stopama. Ipak, mediji su svojevremeno puno pisali o Željkovoj vezi s muzičarkom Cecom Slavković (48).

Kako su isticali, bila je prva javna djevojka pjevača, a nikada nisu govorili o svom odnosu. Slavković se prije 10-ak godina povukla sa scene i iz javnosti.

‘Ako hoćete znati što je u mom životu bilo posljednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate jesam li uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li se vratiti na estradu – ne želim; hoću li se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne trebam raditi u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živjela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere’, objasnila je Ceca jednom prilikom svoju odluku o mirnijem životu.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar