5. Februara 2022.

Bila je omiljena mis bivše Jugoslavije, a i danas izgleda fantastično

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CNgKVjvFPVu/?utm_source=ig_embed&ig_rid=63fcc955-b8f5-4707-bf8c-b10ecd23cb14

Proglašena je top-modelom Italije 1990. i top modelom Evrope 1992. Dugi niz godina radila je u inostranstvu za poznate modne brendove, snimala reklame i bila traženi model s kojim su voleli da sarađuju ​​mnogi modni fotografi.

Danas ima 59 godina i dalje radi kao model i snima reklame. Tako je nedavno snimila editorijal za slovensku dizajnerku nakita. I dalje izgleda sveže i fantastično. Inače, već dugi niz godina u Sloveniji organizuje međunarodno takmičenje foto-modela. Takođe je otvorila i školu manekenstva za mlade ‘Bernie models’ i radi i kao menadžerka. Živi i radi na relaciji Italija (Milano) – Slovenija. Neretko se na svom profilu na Instagramu priseti nekadašnjih dana slave.

“Sve što sam napravila i doživela bio je velik test za mene, a stekla sam ogromna iskustva u svim područjima. Iz tog vremena volim da se sećam upravo svojih početaka i svega što mi je kasnije pomoglo u razvoju, rastu. Sećam se upoznavanja ljudi, putovanja, učenja jezika, a iznad svega početne volje i energije za sve što je sledilo’, ispričala je ranije za hrvatske medije.

https://www.instagram.com/p/CY1_zQuISCu/?utm_source=ig_embed&ig_rid=577032f8-fcd6-4bb6-86f9-37d35873a34c

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare