Bila je na vrhu pa na dnu: Lijepa "čuvarka plaže" nekad i sad - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bila je na vrhu pa na dnu: Lijepa “čuvarka plaže” nekad i sad

Prošlo je skoro 20 godina otkako je Jasmin Blit obukla taj kultni crveni kupaći kostim u televizijskoj seriji “Čuvari plaže”. Ona danas živi potpuno drugačijim životom izvan reflektora.

Ova 51-godišnja glumica, nekadašnja glamurozna devojka, snimljena je kako šeta svog psa u južnoj Kaliforniji ranije ove nedelje i verovatno je ne biste prepoznali. U ležernom izdanju, trenerci i patikama, sa viškom kilograma, nekadašnja lepotica pokazala je koliko je konzumiranje opijata, ipak, uzelo danak.

Foto:Profimedia

Zajedno sa Pamelom Anderson i Dejvidom Haselhofom, Blit je trčala po peskovitim plažama u crvenim kupaćim kostimima od 1993. do 1997. godine i zaludela mnoge muškarce širom sveta.

Ipak, počela je da koristi kokain još dok je snimala tada planetarno popularnu seriju.

“Krvarila sam iz nosa nekoliko puta na setu, ali šminkerka bi mi samo pružila maramicu bez ijedne reči da se obrišem. Kad sam šmrkala, moj publicista bi govorio ljudima da imam problema sa sinusima ili alergijskom reakcijom”, prisetila se ona.

“Krajem 1999. prestala sam da izgledam kao ja. Ja sam devojka sa oblinama, ali sam to izgubila. Moji prijatelji su mi pričali da izgledam kao vanzemaljac, da su mi oči iskolačene. Imala sam 49 kilograma i nosila veličinu 0”.

Foto: Profimedia

Ona je jednom prilikom rekla da je “rekreativna” upotreba droga bila izazvana burnim odnosom i vezom sa Ričardom Grejsom ali da je s vremenom postala zavisnik. Pre dvadeset godina, 2000. godine, otišla je u kliniku za rehabilitaciju i borbu protiv zavisnosti od kokaina u Malibuu. Tamo je upoznala budućeg supruga Pola Serita.

Kako je sama istakla, on je glavni razlog što je uspela da se promeni na bolje i ostavi loše navike iza sebe.

U iskrenoj ispovesti objavljenoj u aprilu 2003. godine u “Glamuru”, Blit je otvoreno pisala o svojoj zavisnosti od droga, otkrivajući da je jednom prilikom čak i kolabirala tokom nekog fotografisanja.

“Svesni pokušaji da se klonim droge sada su deo mog života i uvek će biti”, priznala je ova nekadašnja popularna glumica.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Knjiga pozajmljena pre 111 godina konačno vraćena biblioteci

Vanja A

Da li ste čuli za “ljudske budilnike”, oni su budili radnike nekad u Irskoj i Britaniji!?

Vanja A

Inspiracija za promjenu: 15 slavnih žena s najboljim šiškama svih vremena

Vanja A

Ostavite komentar