Bila je megazvijeda, ali su je tragedije pokosile: Danas je neprepoznatljiva zbog plastičnih operacija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bila je megazvijeda, ali su je tragedije pokosile: Danas je neprepoznatljiva zbog plastičnih operacija

Hunter Tylo američka je glumica, autorica i bivša manekenka.

Najpoznatija je po ulozi “Days of Our Lives” sapunici zbog koje su se mnogi vraćali kući da bi vidjeli šta će se dogoditi u sljedećoj dramatičnoj epizodi.

Njen lik ipak nije dugo ostao u seriji, jer se posvetila studijama medicine. Za vrijeme istih glumila je u još jednoj uspješnoj sapunici “The Bold and the Beautiful”.

Obožavali su je muškarci i žene, ali ona se od tada potpuno promijenila. Naime, ona je postala zavisna od plastičnih operacija, nakon niza tragedija koje su joj obilježile život, pa zbog toga više nije dobijala uloge, jer je postala potpuno neprepoznatljiva.

Njena kćerka Katya Ariel razboljela se od raka. Bolest se vratila dva puta, ali ipak se povukla. Nakon nekoliko godina mira, dogodila se nova tragedija, njen sin Michael utopio se u bazenu porodičnog doma u Nevadi.

Zbog ljepote koja ju je krasila dok je u u 80-im godinama bila na vrhuncu slave, mnogi su smatrali da je baš Hunter jedna od zvijezda čija će karijera trajati vječno.

Izvor: stil.rs

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar