26. Septembra 2020.

Bila je među najplaćenijim glumicama i modelima, a danas samo ređa skandale

Big Portal

S obzirom na to da je iza nje poprilično teška godina, ili bolje rečeno teške godine, ne čudi što Heder ne želi pompu za rođendan.

Prošla su vremena kad je ta krhka plavooka plavuša u medije dospevala zahvaljujući ulogama ili nekim lepim povodom. Danas su to više priče za crnu hroniku.

Nije stvar u tome da je Heder ostarila i fizički se promenila (iako je situaciju pokušala da popravi botoksom, što joj baš i nje uspelo). Uništio ju je alkohol i neprestane bitke s unutrašnjim demonima.

Od 2008. godine, malo nakon što joj je propao drugi brak, Lokler se bori sa depresijom i više puta je tražila pomoć psihijatra, piše “Jutarnji list”. Iste te godine prvi je put privedena zbog vožnje pod uticajem opojnih sredstava, lekova na recept.

Zatim je 2010. godine udarila automobilom u saobraćajni znak, pa pobegla sa mesta nesreće i “zaradila” prekršajnu prijavu. Dve godine kasnije prevezena je u bolnicu nakon što joj je pozlilo zbog mešanja lekova i alkohola i sumnje na pokušaj samoubistva. Opet je bila hospitalizovana.

Foto: GettyImages, Handout / Handout

U proteklih pet godina tri puta je bila na odvikavanju od alkohola – poslednji put nakon što je krajem 2019. završila na psihijatriji. Tada je u objavama na društvenim mrežama pisala da se “prepušta u božje ruke”.

Alkohol očito, a prema nekim izvorima i opijati, iz Heder izvlače ono najgore. Kad popije, glumica postane nasilna, pa je pre nekoliko godina bila uhapšena kad je pijana napala i gušila svoju majku Dijanu. Takođe, pre dve godine dva puta su je uhapsili zbog vožnje pod uticajem alkohola i svađe s policajcima. I tada je sud odredio da mora na lečenje od alkohola.

U februaru 2018. godine završila je u pritvoru kad se napila, posvađala sa dečkom Krisom Hejserom, pa su se potukli i na kraju ga je ona izbacila iz kuće. Kad su se policajci pojavili, i njih je udarala nogama. Iste godine, nešto kasnije, opet je prevezena u bolnicu, na psihijatriju, jer je, navodno, pretila da će se ubiti.

                                                 Foto: Gettyimages, Handout / Handout

Ona i Kris su se pomirili, a uz ćerku Avu (22) on joj je najveća podrška u pokušajima da vrati život u normalu. Sa Krisom, kog poznaje još iz srednje škole, u vezi je pet godina, a iza nje su dva braka – sa bubnjarem Tomijem Lijem i gitaristom Ričom Samborom, sa kojim je dobila jedino svoje dete, Avu.

Privatni problemi odrazili su se i na posao. U poslednjih deset, petnaest godina pojavljivala se uglavnom u epizodnim ulogama u raznim serijama i sitkomima, poput “Nekih novih imigranata”, “Franklin i Bash”, “Ludnice u Klivlendu”, te filmova B produkcije, navodi “Blic”. Nekad jedna od najbolje plaćenih televizijskih glumica, koja je od glume i modelinga stekla bogatstvo koje se danas procenjuje na 25 miliona dolara, nije više poželjna saradnica i teško može da bira šta će da radi.

Izovr: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare