Bil i Melinda Gejts: Zakazao joj prvi izlazak - "za dvije nedjelje" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bil i Melinda Gejts: Zakazao joj prvi izlazak – “za dvije nedjelje”

Bil i Melinda Gejts razvode se nakon 27 godina braka, što su saopštili na Tviteru, zajedničkim saopštenjem. U dokumentarcu koji je “Netfliks” uradio sa Melindom i Bilom Gejtsom otkrili su neke detalje svog upoznavanja i početka veze.

Bil i Melinda upoznali su se 1987. godine, nedugo nakon što je Melinda počela da radi u Majkrosoftu, što joj je bio prvi posao nakon diplomiranja. Seli su jedno do drugog na jednoj poslovnoj večeri i tada su sevnule varnice.

U dokumentarcu, Melinda kaže da je stekla utisak prilikom tog prvog susreta da je Bil “duhovit i pun energije” i da se u tome nije ni najmanje prevarila.

Bil je, pak, pozvao na prvi sastanak tek par meseci kasnije, kada su naleteli jedno na drugo na parkingu Majkrosofta. Sastanak joj je zakazao za dve nedelje, na Melindino veliko iznenađenje. Melinda mu je rekla da nije baš spontan i zatražila neki skoriji datum. Par sati kasnije, pozvao ju je na telefon i pitao je da izađu te iste večeri.

Koliko je racio igrao ulogu u njihovom odnosu govori i anegdota da, pre nego što su se venčali 1994. godine, Melinda je uhvatila Bila kako na velikoj beloj tabli ispisuje tabele “za” i “protiv” prosidbe. To joj je, kaže, dosta govorilo o njegovom analitičkom i racionalnom karakteru.

I Dženifer Gejts, njihova ćerka, oglasila se na Instagramu.

Dženifer je zamolila za privatnost i naglasila da neće dalje komentarisati navode i nagađanja o razvodu. Dženifer je inače najstarija naslednica Gejtsovih, a slede brat Rori i sestra Fibi.

Inače, u čuvenom gostovanju na forumu Reddit 2017. godine Bil Gejts rekao je da će njegova deca naslediti tek po 10 miliona svako, što je manje od jedan odsto njegovog bogatstva. Tada je objasnio da veruje da bi im veće nasledstvo učinilo medveđu uslugu.

Foto: Profimedia

Bil i Melinda Gejts objavili su sinoć na Tviteru zajedničko saopštenje o odluci da se razvedu posle 27 godina braka.

“Nakon mnogo promišljanja i rada na našem odnosu, doneli smo odluku da okončamo brak. U proteklih 27 godina odgojili smo troje neverovatne dece i postavili temelj koji omogućava ljudima širom sveta da vode produktivne i zdrave živote. Nastavljamo da delimo veru u tu našu misiju i nastavićemo da zajedno radimo u fondaciji, ali više ne možemo da rastemo zajedno kao par u narednoj životnoj fazi. Molimo za poštovanje naše privatnosti dok pokušavamo da uhvatimo pravac u ovom novom životu”, glasi zajednička poruka Bila i Melinde objavljena na Tviteru.

Danas objavljeno

Sandra Bulok o najvećoj traumi u životu

Vanja A

Savršene Instagram fotke ismijala i pokazala kako to zaista izgleda u stvarnosti

Vanja A

50 Cent se rugao Madoni, ona oštro uzvratila

Vanja A

Ostavite komentar