Bikovićeva bivša poručuje: "Lako je biti dobra osoba pred kamerama" - BIGportal.ba
Ex Yu

Bikovićeva bivša poručuje: “Lako je biti dobra osoba pred kamerama”

Ruska plesačica Arina Vološina, koja je iznela neprijatne tvrdnje o odnosu sa bivšim partnerom Milošem Bikovićem, ponovo se oglasila tim povodom.

https://www.instagram.com/p/CSCBvc2KJ7T/?utm_source=ig_embed&ig_rid=46b9e69e-c4f3-445f-a357-faf7abc80261

Nakon što je optužila glumca, sa kojim je bila u vezi godinu dana, da je “bezosećajni egocentrik”, Vološina je na Instagramu objavila dužu poruku.

“Lako je izgledati kao dobra osoba. U rečima. Pred kamerama. Ali da biste zaista bili plemeniti – u običnom životu, s ljudima koji vas vole samo tako, a ne zbog filmova – morate biti oni, a ne igrati ulogu. A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg čoveka na zabavu. Ona je u svakodnevnim malim stvarima, u odnosu, u ispunjenju datog obećanja, u etici, uostalom.

Život mi je još jednom pokazao da profesija, između ostalog, određuje čoveka. U sportu je sve vidljivo – takvi ste kakvi jeste, takav je vaš uspeh. A tamo gde je igra glavna, tamo je kompletna laž u životu. Nažalost… Bog vam sudi”, poručila je Arina.

https://www.instagram.com/p/CSHgyk1KNEO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ec6f5e88-dc91-4117-9d75-d7dd711025b1

Podsetimo, nakon što je ruska plesačica prvi put iznela u javnost navodne detalje iz njihove veze, Biković je odgovorio na svoj način – a indirektno je poslao poruku i drugoj bivšoj devojci, manekenki Barbari Tatalović, koja je pružila podršku Arijani.

Bikovića je podržao kolega Miodrag Radonjić, koji je čitav slučaj prokomentarisao sa “Gnusno i sramota”.

Danas objavljeno

Severina: Milan Popović mi je pretio novim porno-snimkom, smršala sam na 48 kilograma

Vanja A

Stajling Ane Bekute podijelio fanove: “Šta nije jasno?”

Vanja A

Oglasio se sin Marine Tucaković: “Hvala”

Vanja A

Ostavite komentar