Biković smislio super scenario za film o koroni! - BIGportal.ba
Ex Yu

Biković smislio super scenario za film o koroni!

Popularni glumac otkrio je poslovne planove, ali i jedan super scenario za film koji mu se mota po glavi!

Glumac Miloš Biković uključio se uživo u jutarnji program televizije “Prva” iz Slovenije, gde trenutno odmara.

Pored poslovnih planova, otkrio je i scenario za film o korona virusu koji mu se mota po glavi. 

Glumac je potvrdio da osim u filmu “Košare”, igra i u filmu “Žetva”, američkog scenariste i reditelja, koji tek treba da počne da se snima, i objasnio je šta to njemu glumački, a šta lično znači. 

“Ovi filmovi govore o nekim stvarima o kojima se dosta dugo nije pričalo, a koje su značajne za nas, zato što smo mi to nešto kolektivno, kao narod proživeli. Inače, smatram da glumac treba da napravi balans u poslu: da radi i na zabavnim projektima i na onima koji imaju neku speifičnu težinu.”

Biković je osim o projektima ispričao i šta misli o tome kako je pandemija korona virusa promenila filmsku industriju i kako reaguje na to kad čuje da su već počeli da se snimaju filmovi o koroni. 

“Mislim da je to greška, ljudi su toliko umorni od korone, svi samo pričaju o tome i sad da gledaju filmove o tome… Ja prvi ne bih išao da gledam film o koroni, majke mi. Možda će se desiti za jedno godinu, dve dana da počnu da se snimaju dobri, mali filmovi o tome. Neke porodične priče tipa: bračni par je rešio da se razvede, da više ne živi zajedno, ali počinje izolacija, pa ne mogu da izađu iz kuće, moraju da budu tri nedelje zajedno unutra… Te porodične, paradoksalne priče su se dešavale za vreme korone. Zamislite tu dramu, oni misle da je najbolje da se rastanu, a sutradan uvedu policijski čas i samo na sat vremena može da se uzađe iz kuće…” 

mondo.rs

Danas objavljeno

Ana Aleksander – Srpkinja koja se vinula od Sekule do Holivuda

Vanja A

Buč Kesidi predstavio singl “Curimo po asfaltu”

Vanja A

Ceca Bojković otkrila dugo čuvanu tajnu serije “BOLJI ŽIVOT”

Vanja A

Ostavite komentar