Biković o Lečiću: "Ne učestvujem u lovu na vještice" - BIGportal.ba
Ex Yu

Biković o Lečiću: “Ne učestvujem u lovu na vještice”

Glumac Miloš Biković izjavio je danas da ne želi da učestvuje u lovu na veštice i objasnio svoju reakciju u vezi sa predstavom “Kad su cvetale tikve” u kojoj glumi Branislav Lečić.

“Izuzetno poštujem pretpostavku nevinosti i to je nešto što ću uvek braniti i za šta ću se uvek zalagati. Ne učestvujem u lovu na veštice i ne stavljam se u poziciju sudije”, rekao je Biković za Tanjug.

On je naveo da su javnost, a samim tim i ansambl Beogradskog dramskog pozorišta uznemireni.

“Stoga, u želji da zaštitim predstavu koja se bavi i temom silovanja, podržao sam incijativu da Branislav Lečić ne bude deo predstave dok se aktuelna situacija zvanično ne razreši”, istakao je Biković.

Beogradsko dramsko pozorište saopštilo je juče da je, na zahtev većeg dela ansambla predstave “Kad su cvetale tikve”, glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja tog komada zbog aktuelne situacije.

Podsetimo, od kada je glumica Danijela Štajnfeld optužila kolegu Branislava Lečića da je misteriozni “moćnik iz filmske industrije” koji ju je silovao, javnost je šokirana, a glumačka zajednica izgleda podeljeno.

Tako je deo glumačke postave predstave “Kad su cvetale tikve”, njih 17, potpisalo je inicijativu da ne žele da igraju sa Branislavom Lečićem u pomenutoj predstavi Beogradskog dramskog pozorišta,

Lečić danas daje iskaz u policijskoj stanici povodom optužbi, a kako prenose neki mediji, zatražio je da ide na poligraf.

Danas objavljeno

Darko Lazić misteriozno nestao

Vanja A

Maja Šuput se prisjetila oca starom fotkom, ljudima za oko posebno zapeo jedan detalj

Vanja A

Severina oduševila neobičnom kombinacijom

Vanja A

Ostavite komentar