Bijesan radnik bagerom rušio sve pred sobom, šteta 500.000 evra - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Bijesan radnik bagerom rušio sve pred sobom, šteta 500.000 evra

Navodna svađa oko plate u jugozapadnoj Nemačkoj brzo je eskalirala u bizaran rušilački pohod. Nezadovoljni građevinski radnik je ušao u bager i srušio dobar deo fasade tek izgrađene zgrade.

Policija je objavila da se radnik zove Matija P. i da je u stanici rekao da je njegov bes izazvan neisplaćenim platama. On nije bio pijan niti pod uticajem droga.

Prozori su pucali, balkoni rušili i delovi fasade padali sa novoizgrađene zgrade u gradu Blumberg, a budući stanari stambenog kompleksa koji su planirali da se uskoro usele, sada će morati da čekaju par meseci dok se šteta ne popravi.

Radnik koji je bagerom porušio dobar deo fasade i terasa nije stao tu, već je svoj bes iskalio i na obližnjim garažama. Da situacija bude još gora, u nekim od garaža skladištene su boce sa plinom, koje srećom nisu eksplodirala inače bi čitava priča imala mnogo gori epilog.

Nemački mediji prenose da je radnik prestao svoj rušilački pohod tek kada se bager pokvario. Čovek je onda ušao u svoja kola i odvezao se, a kasnije i otišao u policijsku stanicu da se preda.

Najmanje 30 apartmana je oštećeno u incidentu, a ukupna šteta je procenjena na 500.000 evra. Građevinska firma “Ingo Fangerow” insistira da je radniku isplaćeno sve što mu je dugovano.

Danas objavljeno

Nakon 20 godina od razvoda Nikol Kidman progovorila na ovu temu

V.R.

Vjerovali ili ne: Kriptovalutama sada trguje i – hrčak, a već ima impresivne rezultate

V.R.

Strašni detalji iz života Britni Spirs: Otac joj kontrolisao čak i SMS poruke

V.R.

Ostavite komentar