BiH ne smije propustiti šansu - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

BiH ne smije propustiti šansu

Ministar Crnadak je, tokom razgovora sa šefom Кancelarije Savjeta Evrope u BiH ponovo pozvao rukovodstvo Parlamentarne skupštine BiH da imenuje delegaciju do zasjedanja Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope 24. juna, kako ne bi bila propuštena i nova prilika za učešće u radu te međunarodne organizacije.

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak razgovarao je danas u Sarajevu sa šefom Кancelarije Savjeta Evrope u BiH Dragoslavom Štefanekom.

Glavna tema razgovora bila je propuštanje roka za imenovanje parlamentarne delegacije BiH u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope i nova šansa koju je BiH dobila za imenovanje sastava delegacije do junske sjednice tog tijela.

Ministar Crnadak je, tokom razgovora sa šefom Кancelarije Savjeta Evrope u BiH, ponovo pozvao rukovodstvo Parlamentarne skupštine BiH da imenuje delegaciju do zasjedanja Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope 24. juna, kako ne bi bila propuštena i nova prilika za učešće u radu te međunarodne organizacije.

Tokom razgovora, sagovornici su se saglasili da je saradnja Savjeta Evrope i BiH dobra u svim segmentima, zbog čega je potrebno zadržati i dobru parlamentarnu saradnju, saopšteno je iz MIP BiH.

Danas objavljeno

Uragan Jan sve jači dok se približava Kubi

Vanja A

Erdogan: Želimo da organizujemo susret Putina i Zelenskog

Vanja A

Orban: Ako nam EU uskrati sredstva, uzećemo ih od drugog izvora

Vanja A

Ostavite komentar