Big Radio & BIGportal.ba od sada na vašem iPhone-u i iPad-u - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi Uncategorized

Big Radio & BIGportal.ba od sada na vašem iPhone-u i iPad-u

Besplatna Big Radio Banja Luka iOS aplikacija je konačno dostupna za preuzimanje putem APP store-a na vašem iPhone-u ili iPad-u

Besplatna iOS aplikacija koju smo razvili zajedno sa domaćim developerima iz KRAVA.ba tima u potpunosti je zadovoljila sve potrebe BIGportala kao i BIG Radija.

Preuzimanje ove aplikacije možete učiniti već danas putem App store-a klikom na ovaj LINK

Kao u već dobro poznatoj Android aplikaciji , i ovde smo za vaše džepne ljubimce omogućili opciju slušanja BIG Radio stanica, kao i mogućnost čitanja najnovijih informacija sa web sajta www.bigportal.ba

Izgled Big Radio ANDROID aplikacije / screenshot Google Play

Pored toga dodali smo opciju slanja poruka direktno u eter, te tako sada možete potpuno besplatno proslijediti poruku našim kolegama i koleginicama (u studiju i režiji).

BIGportal.ba sledeće godine slavi 10 godina postojanja, a ukoliko niste znali evo par činjenica i statistika o vašoj omiljenoj web stranici:

BIGportal.ba je nastao kao prošireni projekat BIG Radija da bi se nakon veoma kratkog vremena i brzog uspjeha osamostalio i postao odvojena, ali usko vezana jedinka Big Radija. Kao takav postao je prepoznatljiv na prostoru cijele Bosne i Hercegovine i regiona. Pokušali smo da na jedan klasičan način dođemo do naše publike u moru raznoraznih novokomponovanih “žutih” i “clickbait” portala, što su čitaoci tokom 10 godina postojanja i prepoznali. Svi naši posjetioci su plod organskih posjeta, te iz tog razloga nas prati umjereni ali konstantni rast na digitalnom nebu Bosne i Hercegovine.

– Preko 2 000 000 mjesečni pregleda, 75 000 dnevnih impresija, kao i 20 000 aktivnih korisnika Android aplikacije su samo neke od brojki sa kojima raspolažemo.

Ukoliko ste zainteresovani za kreiranje i objavu native članaka, objavu sponzorisanih članaka, objave PR članaka za vaše kompanije ili implementaciju banera i video billboard-a na naslovnoj strani pošaljite nam upit na email bigportal.ba@gmail.com , a mi ćemo vam sa velikim zadovoljstvom poslati naš cjenovnik.

Vaš BIGportal.ba

Danas objavljeno

Mitrović i Lazarević pred Albu: Fokus svih 40 minuta

Vanja A

MI-BOSPO i ove godine oktobar boji u roze, pružajući najbolju podršku klijenticama

Zeljka

OTVOREN KONKURS ZA ŠESTU BANJALUČKU GITARIJADU

Zeljka

Ostavite komentar