Biberovi prijete tužbom plastičnom hirurgu jer je "iskoristio Hejlino ime i fotografiju za reklamu" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Biberovi prijete tužbom plastičnom hirurgu jer je “iskoristio Hejlino ime i fotografiju za reklamu”

Džastin i Hejli Biber prete da će pokrenuti sudski postupak protiv plastičnog hirurga sa Beverli Hilsa zbog tvrdnji koje je izneo o supermodelu na TikTok-u.

U pismu upozorenja koje su dobile “E! Vesti”, advokat Džastina i Hejli optužuje dr Daniela Bereta da se poslužio njenim imenom, fotografijom i ličnošću “da u komercijalne svrhe reklamira plastične operacije i širi lažne i nepotvrđene tvrdnje da se gospođa Biber podvrgla plastičnoj operaciji.” Takođe je optužen da je u svom videu koristio “autorskim pravima zaštićen tekst” iz Biberove pesme “Izvini”.Kao što se vidi u video snimku na TikTok-u, dr Beret pokazuje dve fotografije Hejlijeve od pre nekoliko godina i kaže: “Obratite posebnu pažnju na nos. Šta mislite? Pa, reći ću vam šta ja mislim. Mislim da je to fizički nemoguće,bez malo pomoći od nekoga poput mene da bi se dobilo ovo što je na drugoj fotografiji”.

Pored rinoplastike, on kaže da je Hejli prošla postupak zatezanja kože, konturiranje vilice, genioplastiku i stavljala filere u obraze i usne.

Danas objavljeno

Grad u kom nikada nije dosadno

Vanja A

Glumica objavila rijetku fotografiju svojih 18-godišnjih blizanaca

Vanja A

Ronaldova djeca moraju da poštuju ova pravila

Vanja A

Ostavite komentar