Bezuslovna ljubav Bože Vreće prema majci izaziva DIVLJENJE - BIGportal.ba
Ex Yu

Bezuslovna ljubav Bože Vreće prema majci izaziva DIVLJENJE

U životu Bože Vreće bolnih situacija nije nedostajalo, kad mu je bilo svega pet godina, oca je izgubio na najtragičniji način.

Njegova majka tada je sve breme odgoja djece preuzela na sebe. Do danas – ona je njegova inspiracija, muza, snaga…–

Moja majka je od onih žena koje u svakom trenutku imaju odgovor i u svakom trenutku znaju kako se ponijeti u situaciji. Breme je iznijela junački na svojim plećima, hrabro i dostojanstveno. Nikada mi, ni u jednom trenutku, nije nedostajao jedan roditelj. Preuzela je ulogu oca i majke i briljantno je to iznijela na najbolji mogući način. Ono najbitnije što je učinila jest to što je učinila od mene i sestara divne ljude, odgojila nas je da svakoga uvažavamo, nikoga ne povrijedimo, da izrastemo u ljude koji zaista mogu u svakoj situaciji iskazati se i pokazati na najbolji način.

Na tome joj hvala, na bezuslovnoj ljubavi, podršci, nikada se nisam osjećao ugrožen i usamljen, ostavljen. Uvijek je bila tu da bude vodilja, muza, majka jer nekako mislim da je to presudno. Sve dolazi iz porodice, to je korijen svega. Ako tu nalazimo svoje utočište, onda nam je svijet zapravo uvijek otvoren za svaku situaciju u kojoj se nalazimo – rekao je Vrećo jednom prilikom za hrvatske medije.

(Azra)

Danas objavljeno

Preminuo Novica Zdravković, brat poznatog pevača Tome Zdravkovića

M.

Slavko Štimac u bolnici

M.

Lopovi iz Severininog stana odneli nakit u vrijedan od 300.000 eura!

Vanja A

Ostavite komentar