Bez šminke i fotošopa: Kejti Holms pokazala kako zaista izgleda žena u 41. godini - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bez šminke i fotošopa: Kejti Holms pokazala kako zaista izgleda žena u 41. godini

Budući da živimo u doba “ejdžizma” u kome se glorifikuje savršenstvo i favorizuju samo mladost i lepota, za mnoge ljude su godine i starenje tabu tema. Posebno ličnostima iz javnog života jer su konstantno izložene kritikama i sudu javnosti. Mnoge holivudske zvezde izbegavaju fotografe kako ih ne bi uslikali u…

Budući da živimo u doba “ejdžizma” u kome se glorifikuje savršenstvo i favorizuju samo mladost i lepota, za mnoge ljude su godine i starenje tabu tema. Posebno ličnostima iz javnog života jer su konstantno izložene kritikama i sudu javnosti. Mnoge holivudske zvezde izbegavaju fotografe kako ih ne bi uslikali u prirodnom izdanju, a za sestre Kardašijan se govorilo da su otišle korak dalje i sa paparacima napravile dogovor da obrađuju sve njihove fotografije pre nego što ih prodaju medijima. Sve sa ciljem da javnost ne vidi njihove nesavršenosti.

Popularna glumica Kejti Holms rešila je da sruši tabue i objavi neobrađenu fotografiju sa snimanja za australijski “Vogue”. Naime, jedna fotografija je prikazuje kao fatalnu ženu, dok na drugoj pozira obučena u sako, kratki top i crne pantalone ne skrivajući strije koje su joj ostale nakon porođaja.

https://www.instagram.com/p/B4_dvUDH3zo/?utm_source=ig_web_copy_link

Zbog ovog poteza obožavaoci su je obasuli komplimentima.

– Odvažna si i lepa,  divno je što se osećaš dobro u svom telu, samo je jedan od komentara na glumičine fotografije.

Inače, Kejti Holms uskoro puni 41 godinu i majka je 13- godišnje ćerke Suri koju je dobila tokom braka sa holivudskim glumcem Tomom Kruzom.

Izvor. Hellomagazin

Danas objavljeno

Zašto imamo noćne more i kako ih se riješiti?

Vanja A

Istraživanja otkrivaju da psi pokazuju empatiju i prepoznaju ljudske emocije, hormone i izraze lica

Vanja A

Carrie Bradshaw u malo drugačijem izdanju prošetala ulicama New Yorka

Vanja A

Ostavite komentar