28. Augusta 2022.

Bez promjene: Samsung Galaxy S23 Ultra zadržava skoro pa identičan dizajn

Big Portal

Identičan dizajn

Apple sa svojim iPhone uređajima vrlo manje menja što se tiče izgleda svojih telefona tokom nekoliko generacija. Izgleda da je red i da lider u Android svetu prihvati istu dizajnersku filozofiju, makar ako je suditi po trenutno dostupnim informacijama koje sugerišu da će se Samsung Galaxy S23 Ultra minimalno razlikovati od trenutno aktuelnog modela.

Prema rečima veoma pouzdanog insajdera Ice Universe, Galaxy S23 Ultra zadržaće identičan dizajn kamera modula na poleđini telefona. Dakle, pojedinačni senzori u pojedinačnim kućištima, novi senzor rezolucije 200 MP naći će svoje mesto u jednom od postojećih otvora. Šta vi mislite o ovakvoj odluci kompanije Samsung?

https://twitter.com/UniverseIce/status/1562648776443326465

Jedna razlika

Pored toga, očekuje se skoro pa identičan izgled u vidu dimenzija telefona. Međutim, nije sve tako crno pa će se Galaxy S23 Ultra ipak razlikovati u jednom segmentu, a to je oblik uređaja. Naime, pretpostavlja se da će ivice sa leve i desne strane telefona biti manje zaobljene na dolazećem modelu, što sugeriše na “kockastiji” izgled.

Ukoliko nas pitate, ako je ovo najveća razlika između dve generacije “flagship” telefona kompanije Samsung, i nije im baš neka razlika. Naravno, možda se vama toliko dopada ovakav dizajn i jedva čekate da vidite blago osveženu verziju na novom modelu. Sve u svemu, očekivali smo malo veće novitete po pitanju dizajna.

Izvor: Benchmark

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare