Bez prethodnog zakazivanja: Pripremljen plan vakcinacije za iduću sedmicu - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

Bez prethodnog zakazivanja: Pripremljen plan vakcinacije za iduću sedmicu

Dom zdravlja Banjaluka je pripremio plan vakcinacije građana za naredne dane, a koje se odvija na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma, te na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Uhali Banjalučkog velesajma će u ponedjeljak od 17 do 19 časova biti organizovana vakcinacija građana, za lica koja se žele vakcinisati prvom dozom vakcina AstraZeneka i Sputnjik V.

Idućeg dana, 31. avgusta, od osam do 19 sati, mogu se vakcinisati građani koji žele prvu dozu vakcina AstraZeneka i Sinofarm.

– Na vakcinalni punkt u hali Banjalučkog velesajma, u navedenim terminima, mogu doći sve osobe koje žele da se vakcinišu protiv virusa korona bez prethodnog zakazivanja – poručili su iz Doma zdravlja.

Napomenuli su takođe da se nastavlja vakcinacija protiv virusa korona na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

– Najavljen je dolazak 292 građana, koji će se sljedeće sedmice vakcinisati i revakcinisati na ovim punktovima – kazali su u ovoj ustanovi.

Pripremljen je i raspored rada ovih punktova: u ponedjeljak u ambulantama Dragočaj, Potkozarje, Verići i Piskavica: 31. avgusta u ambulantama Vrbanja, Zalužani i Mišin Han; 1. septembra u ambulantama Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu i Bočac; 02. septembra u ambulantama Goleši, Kola i Agino Selo, te 3. septembra u ambulantama Borkovići i Bronzani Majdan.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

U pritvoru tinejdžer osumnjičen za pucnjavu u Mičigenu, troje ranjenih u teškom stanju

M.

Da li se korona razmnožava u živini koju jedemo?

M.

Operativna akcija “Zenicatrans” – pretresi na 11 lokacija

M.

Ostavite komentar