Bethesda: Stiže igra Fallout 5, ali tek posle dugo očekivanog The Elder Scrolls 6 - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Bethesda: Stiže igra Fallout 5, ali tek posle dugo očekivanog The Elder Scrolls 6

Čekanje na glavnu igru u renomiranom Fallout serijalu poprilično se odužilo za fanove, slično kao i kod The Elder Scrolls serijala, a vođa studija u kompaniji Bethesda saopštio je nekoliko dobrih i par loših vesti.

U intervjuu za IGN, izvršni direktor Tod Hauard je otkrio da Bethesda ima odlične planove za Fallout 5, naznačivši da će igra izaći, s tim što im ona sada nije prioritet. Hauard je napomenuo da je prioritet u razvoju trenutno na sci-fi avanturi Starfield, koja izlazi narednog novembra, a da će se fokus zatim prebaciti na TES 6, piše play.co.rs.

Elder Scrolls 6 je trenutno u razvoju, ali će punu pažnju developera dobiti tek nakon izlaska Stafield, a kada se šestica pojavi tek tada možemo očekivati da Fallout 5 ugleda svetlost dana, što je period od nekoliko godina, možda čak i pola decenije.

U intervjuu je otkriveno i da postoji određeni plan da Fallout 5 razvije eksterni studio a ne Bethesda, što znači da ima šanse da Obsidian, studio iza čuvenog Fallout New Vegas, donese peti deo u ovom čuvenom serijalu. Podsećamo, i Bethesda i Obsidian su sada pod istim krovom zvanim Xbox Game Studios.

Danas objavljeno

Ključni čovek Twittera podnio ostavku

Vanja A

Igraju “Squid Game” u stvarnom životu – s dvije bitne razlike

Vanja A

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Ostavite komentar