Bethesda najavljuje The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Bethesda najavljuje The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

Bethesda će objaviti još jednu verziju The Elder Scrolls V: Skyrim igre, a ovoga puta povod je obeležavanje desetog rođendana popularnog naslov

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition će biti dostupan za PC, Xbox One, Xbox Series S and X, kao i za PlayStation 4 od 11. novembra 2021. godine, tačno 10 godina nakon što je igra prvi put objavljena 2011.

Igra će biti kompatibilna i sa PlayStation 5 konzolom – Bethesda nije izostavila PlayStation igrače uprkos tome što je studio (u sastavu ZeniMax Media) postao vlasništvo Xbox-a, nakon kupovine od strane Microsofta u martu ove godine.

Skyrim Anniversary Edition sadrži kompletnu igru, kao i tri ekspanzije – Dawnguard, Hearthfire i Dragonborn. Tu su sva poboljšanja koja su stigla uz Special Edition varijantu, a u pitanju je remaster koji je objavljen 2016. godine.

Bethesda najavljuje The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

Igra će dobiti i nove funkcije, uključujući mehaniku za pecanje, 500 Creation Club elemenata, nove zadatke, tamnice, bosove, oružja, magije i drugo.

Prema navodima, stariji fanovi će moći da nadograde svoju igru na Anniversary Edition ukoliko već imaju Special Edition. Nadogradnja neće biti besplatna, ali studio nije objavio cenu The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition igre.

Izvor: Engadget

Danas objavljeno

Rastavljanje iPhone 13 Pro otkriva 3095mAh bateriju i Qualcomm X60 5G modem

Zeljka

Samsung Galaxy S22 Ultra – novi dizajn i nekoliko zanimljivosti

Zeljka

Poznato kada izlaze Apple AR naočare i koliko će koštati

Zeljka

Ostavite komentar