Beštija: Vozio sam odlično, a onda mi je upala kosa u oči - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Beštija: Vozio sam odlično, a onda mi je upala kosa u oči

Na drugoj trci u MotoGP šampionatu Enea Bastijanini je imao specifičan problem pa je u Dohi završio kao 11. Problematiku popularnog Beštije bi mogao da reši u narednim trkama niko drugi do frizera.

Aktuelni šampion u Moto2 kategoriji je u 2021. godini dobio priliku u MotoGP i to preko ekipe Esponzorama rejsing koja koristi Dukatijeve motocikle. Trku za Veliku nagradu Dohe je počeo kao 19, a završio je 11. i bio je u grupi koja se borila za sedmo mesto.

Veoma sam zadovoljan, posebno posle nekoliko prvih krugova kada sam nadoknadio zaostatak i bio sam sekund i po iza vodećih i imao sam jake krugove. U nekim trenucima sam čak imao brže krugove od onih u vodećoj grupi i definitivno sam zadovoljan„, kazao je Enea Bastijanini kome se u drugom delu trke pojavio neobičan problem.

Enea Bastianini

Nažalost u poslednjim krugovima mi je kosa upala u oči i uz znoj nisam mogao da vidim više bilo šta. To mi je smetalo i nisam mogao da pretičem ta tri ili četiri vozača koji su bili ispred mene. Dođavola, to mi nije trebalo„, kazao je vozač Esponzorame.

SK.

Danas objavljeno

Mateus šokiran zbog Mesija: Ne razumijem

Zeljka

Zvezda i Dinamo u igri za pojačanje u odbrani

Zeljka

Jokićeva lekcija Amerikancima: Ja sam iz Srbije, brate

Zeljka

Ostavite komentar