"Bersi" čeka Srbiju: Ko će u finale na Sloveniju? - BIGportal.ba
Odbojka Sport

“Bersi” čeka Srbiju: Ko će u finale na Sloveniju?

Odbojkaši Srbije će u Parizu u 21 sat igrati sa domaćinom Francuskom, u polufinalu Evropskog prvenstva.

Selektor odbojkaške reprezenatcije Srbije Slobodan Kovač rekao je da njegov tim protiv mora da ima jak servis i dobar blok, ako želi plasman u finale.

“Sigurno je da ćemo se potruditi da što bolje igrače pripremimo za važnu utakmicu. Pokušavamo prvo da se oporavimo, pa da treniramo u dvorani u kojoj ćemo da igramo. Zasad je dobro, nadamo se da će tako i da ostane”, rekao je Kovač.

Kovač kaže da pričamo o Francuzima da igraju dobro, jer igraju i kod kuće, ali ima i sa strane negativnih komentara da više nisu tako dobra rerpezentacija, jer nisu imali uspehe u prethodnim sezonama.

Mislim da su jedina reprezentacija na svetu koja može da računa na dva prava primača i to pravi razliku. Vrlo su agresivni na servisu, teško ih je studirati i teško je igrati protiv njih”, rekao je selektor i osvrnuo se na to kako srpski odbojkaši treba da odgovore na igru favorizovanih Francuza.

Naša igra treba da bude takva da imamo jak servis i dobar blok. Imaju oni neke nedostatke, ali o tome ćemo kasnije“, zaključio je Kovač.

U dvorani u Bersiju naše odbojakše čeka 15.000 Francuza i nema sumnje da će biti “paklena” atmosfera.

Danas objavljeno

Dragićeva “strela” za Divca: Ako nisi birao Dončića onda ne znaš košarku

Vanja A

“I Đoković je ljudsko biće – to niko nije uspio pola vijeka”

Vanja A

“Bjelica je paklen igrač”

Vanja A

Ostavite komentar