26. Decembra 2019.

Beron: Volio bih da ponovo igram sa svojim bratom

Big Portal

“Bilo bi teško usredsrediti se samo na teren i utakmicu, ubili bismo se međusobno”, rekao je Beron.

U sezoni 2015/2016 braća Beron su zaigrala zajedno, kada su nosila dres Spiru Šarloa u Evrokupu.

“Voleo bih da smo mogli igrati zajedno još nekoliko puta. Tada smo živeli u istoj zgradi, ja sam bio na drugom, a on na trećem spratu. Ta godina je zaista prošla veoma brzo”, kazao je Beron.

On je rekao da su ih roditelji na vreme naučili da se naporan rad uvek isplati i da je to jedan od razloga njihovog uspeha.

“Razvili smo prirodnu ljubav prema košarci i ona je ostala sa nama tokom celog života. Ne mislim da smo brat i ja blagoslovljeni posebnim atletskim sposobnostima, ali igramo na visokom nivou jer su nas roditelji učili da se težak rad uvek isplati”, rekao je Beron.

Stariji brat Zvezdinog košarkaša je prvi zaigrao u Evropi, kada se preselio u Tursku, a nešto kasnije je otišao u Španiju, a Beron se prisetio kako su izgledali dečiji treninzi.

“Uvek je igrao šest ili sedam sati pre mene, kada sam bio u školi, a kasnije i na fakultetu. Mogao sam da ga gledam i uvek sam nagovarao oca, koji je bio trener, da idemo da gledamo Džimija”, kazao je Beron.

Prvi profesionalni ugovor Zvezdin košarkaš potpisao je sa Ritasom 2014. godine.

“Ja sam se u to vreme školovao za evropsku košarku i već tada sam znao da je Ritas dobar klub. Imao sam priliku da odem u NBA trening kamp, ali sam se ipak odlučio za Ritas, jer sam znao da je tamo dobra siutacija”
, rekao je Beron.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare