Berluskoni ispratio posljednju vjerenicu čekom od 20 miliona evra - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Berluskoni ispratio posljednju vjerenicu čekom od 20 miliona evra

LIDER i vlasnik partije “Forza Italija”, i nekadašnji italijanski premijer Silvio Berluskoni, ali i jedan od najbogatijih ljudi u Italiji, se rastaje od svojih vjerenica, bivših žena i prijatelja milionskim sumama novca, pa je tako, za sada posljednju, vjerenicu mladu Frančesku Paskvale ispratio čekom od 20 miliona evra.

Kako piše list “Koriere Dela Sera” predhodna milionska zbogom su donela bivšoj supruzi Veronik Lario 46 miliona, gospođi Miranda Ana Rati, u stvari ženi nekadašnjeg Berluskonijevog prisnog saradnika Marčeloa Del Utri, koji u zatvoru izdržava kaznu od 7 godina zbog korupcije više od tri miliona evra.

Finansijski dobro su prošli, takođe nekadašanji, saradnici Lele Moro, zvanično menadžer Tv zvezda, koji je optužen da je Berluskoniju svojevremeno podvodio mlade žene koje su učestvovale na njegovim “bunga-bunga” feštama, nekadasnjeg TV novinara, direktora Tg 4, Emilio Fede, koji je takođe bio umešan u “bunga bunga” fešte koji je “pušten niz vodu”, sa lepom cifrom takođe od 6 nula.

Spisak “bivših” verenica, saradnika i žena je dugačak, a u oči pada nekadašnja opštinska većnica Nikol Mineti, po struci zubna higijeničarka koju je Berluskoni uveo u politiku, a za uzvrat ona mu je osiguravala “sveže” mlade devojke za njegove privatne fešte, piše list.

I njena prica je završena na sudu, ali je na računu ostala lepa suma jer joj je Berluskoni mesečno palaćao 15 hiljada evra.

List piše da nikada nije procurilo u javnost koliko je Berluskoni platio nakon razvoda prvoj ženi, i zaključjuje da su obe strane peroteklih 30 godina poštovale dogovor.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar