Berluskoni hospitalizovan, pozitivan na virus korona - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Berluskoni hospitalizovan, pozitivan na virus korona

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (83) hospitalizovan je u bolnici u Milanu zbog komplikacija usljed zaraze virusom korona.

Berluskonijevo zdravstveno stanje nije zabrinjavajuće, prenio je Rojters saopštenje Berluskonijeve stranke “Forca Italia”.

Da je Berluskoni pozitivan na kovid 19 saopštio je u srijedu njegov lični ljekar, Albeto Zangrlio.

Tada je rečeno da je Berluskoni asimptomatičan, da se nalazi u svojoj milanskoj vili i da će tu ostati 14 dana u karantinu.

Berluskoni je dok je pandemija bila u punom jeku bio u svojoj kući u Nici u Francuskoj, a zatim je dio godišnjeg odmora proveo na Sardinji gdje se družio sa Flavijom Briajtore, vlasnikom diskoteke na Sardiniji “Milijarder”, omiljenom mjestu ekskluzivnih gostiju na Sradiniji.

Briajtore, koji je najavljivao da će tužiti vladu zbog najave o zatvaranju diskoteka, zaražen je kao i većina njegovih zaposlenih, ali i jedan broj gostiju.

Čim je objavljeno da je Brijatore pozitivan na kovid 19, Berluskoni se, kako je bilo saopšteno, preventivno testirao na virus, nije bio zaražen, ali je najnoviji test potvtrdio da je 83 preduzetnik i političar, zaražen kovidom 19.

AGENCIJE

Danas objavljeno

Peskov: Rusija priprema odgovor Zapadu na uvođenje ograničenja cijena ruske nafte

M.

Ruska vojska u ofanzivi: Oboreni Su-25 i MiG-29

M.

Krvavi paketi, ponovo

M.

Ostavite komentar